Ters Evi 1 Ayda 16 Bin Kisi Ziyaret Etti

Yüregir Belediyesi’nin Millet Bahçesi’nde 200 metrekarelik alan içine insa ettigi ters ev, açilisinin ardindan ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor. Fotograf tutkunlari basta olmak üzere ters evin iç mimarisini merak edenler, akin akin evi görmeye geliyor.

Ters Evi 1 Ayda 16 Bin Kisi Ziyaret Etti
Marjinal mimari yapisiyla dikkat çeken ters ev, egimli açisi nedeni ile ziyaretçilerine daha evin girisinde bas dönmesi hissi yasatiyor.

Ters evi ziyaret eden misafirler tavan ve çatinin yerde, yerde olmasi gerekenlerin ise tavanda olmasi ile eglenceli fotograflar çekiyor. Açilisindan bu yana 1 ayda 16 bin kisi agirlayan ters evi yilda yaklasik 200 bin kisinin ziyaret etmesi bekleniyor. Ters ev, haftanin 7 günü 10.00 - 21.00 saatleri arasinda gezilebiliyor. 7’den 70’e her yastan insanin ilgisini çeken ters ev fotograf tutkunlari basta olmak üzere gençler ve aileleri ile birlikte ziyarete gelen çocuklarla dolup tasiyor.

Ziyaretçiler ters evde çektirdikleri fotograflari 180 derece çevirdiklerinde esyalar olmasi gereken yerde görünürken, kendileri ise tavanda asiliymis gibi oluyor.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ters eve gösterilen yogun ilgiden memnun olduklarini belirten “Adana’miza, Yüregir’imize kazandirdigimiz ters evimize gösterilen yogun ilgi nedeniyle tesekkür ediyorum. Ilçemizi ilklerle, farkli yeniliklerle bulusturmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA