'Pervane Gönüller' Sergisi Ile Eserlerini Görücüye Çikardilar

TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde Rölyef egitimi alan kursiyerler tarafindan yapilan eserlerin sergilendigi "Pervane Gönüller" isimli serginin açilisi Yunus Emre Millet Çarsisi Fuaye Salonu’nda yapildi. Sergi 9 Temmuz Cuma gününe kadar gezilebilecek.

'Pervane Gönüller' Sergisi Ile Eserlerini Görücüye Çikardilar
Yunusemre Belediyesi kurslarinda Yunusemre Halk Egitim Merkezi’nden uzman hocalar esliginde egitim gören kursiyerler, birbirinden güzel sanat eserleri sergiliyor. TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi’nde Rölyef egitimi alan kursiyerler tarafindan Yunus Emre Millet Çarsisi’nin 3. katinda bulunan Fuaye Salonu’nda Pervane Gönüller isimli serginin açilisi yapildi. Serginin açilisina Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Baskan Yardimcisi Saver Yüksel, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ahmet Sak, Yunusemre Halk Egitim Merkezi Müdürü Aysen Oguz ve kursiyerler katildi.

Birbirinden güzel eserlerin yer aldigi sergiyi gezen Baskan Çerçi, “Bu güzel mekanda böyle güzel bir sergiyi açmanin mutlulugunu yasiyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak sanat ve kültürü önemsiyoruz. Kültür, sanat, spor bizim nesillerimizin gelecegidir. Yeni neslimize sanat ve kültür anlaminda çok sey kazandiracagiz. Sergide emegi geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Baskan Çerçi, Rölyef Ögretmeni Kamile Taskiran’a emeklerinden dolayi çiçek verdi. Sergi 9 Temmuz Cuma gününe kadar gezilebilecek.
Kaynak: İHA