Kuvvetli Saganak Yagisin Sebep Oldugu Kaza D-100'Ü Trafige Kapatti

Kocaeli’nin Körfez ilçesi D-100 Karayolu’nda, etkili olan kuvvetli saganak yagis sonrasinda yolda olusan su birikintisi sebebiyle 2 araca çarpan tir makasladi. 1 kisinin yaralandigi kaza sebebiyle D-100’de kilometrelerce uzunlukta araç kuyrugu olustu.

Kuvvetli Saganak Yagisin Sebep Oldugu Kaza D-100'Ü Trafige Kapatti
Kaza, Kocaeli’nin Körfez ilçesi D-100 Karayolu Hereke mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan araçlar, kuvvetli saganak yagis sonrasinda yolda olusan su birikintisi sebebiyle yavasladi. Ayni istikamette seyir halinde olan Ünal Armutçu idaresindeki 19 PB 474 plakali tir, su birikintisi sebebiyle yavaslayan 01 CYT 60 plakali otomobil ve plakasi ögrenilemeyen bir kamyonete çarpti. Çarpmanin etkisi ile savrulan tir, makasladi.

Kaza sebebi ile otomobil sürücüsü hafif sekilde yaralanirken, kaza sebebi ile Ankara istikameti trafige kapandi. Vatandaslarin ihbari sonrasinda bölgeye saglik, polis ve Karayollari ekipleri sevk edildi. Trafige kapanan Ankara istikametinde kilometrelerce uzunlukta araç kuyrugu olustu. Olay yerine ulasan ekipler, yolun trafige açilmasi için çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA