ISO Ikinci 500 Listesinde 12 Kayseri Firmasi Yer Aldi

Istanbul Sanayi Odasi (ISO) tarafindan her yil gerçeklestirilen "Türkiye’nin Ikinci 500 Büyük Sanayi Kurulusu 2020" arastirma sonuçlari açiklandi.

ISO Ikinci 500 Listesinde 12 Kayseri Firmasi Yer Aldi
Bu sonuçlara göre 2020 yili ISO ikinci 500 listesinde 12 KAYSO üyesi firma yer aldi. Metal Metris ve Coreal Alüminyum ilk iki sirada yer alirken, Hasçelik ve Halat San. ve Tic. A.S. üçüncü sirada yer aldi.

ISO ikinci 500 siralamasina giren firmalari kutlayan KAYSO Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Büyüksimitci, “Geçen yil ISO Ikinci 500’de 13 firmamiz vardi, bu sene 12 firmamiz yer aldi. Pandeminin tüm zorluklarina ragmen, sanayicilerimiz elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Kayserili firmalarimiz üretim ve ihracat yapmaya, istihdam olusturmaya devam ederek, ülke ekonomisine katkida bulunmayi sürdürüyorlar. Bu sene listeye ilk defa giren Kayseri Yem ve siralamada yer alan tüm üyelerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Listeye giren Kayserili firmalar ise su sekilde:

Metal Matris San. ve Tic. A.S., Coreal Alüminyum Kablo San. Tic. A.S., Has Çelik ve Halat San. Tic. A.S., Besler Tekstil San. ve Tic. A.S., Mondi Mobilya San. ve Tic. A.S., Gürkan Ofis Mobilyalari San. ve Tic. Ltd. Sti., Sirikçioglu Iplik ve Denim Isletmeleri San. Tic. A.S., Kayseri Yem San. ve Tic. A.S., Karsu Tekstil San. ve Tic. A.S., Kilim Mobilya A.S., Parteks Kagit Endüstrisi A.S., Fazlioglu Et ve Et Ürünleri Gida San. Tic. A.S.
Kaynak: İHA