Elektrik Kesintisinden Dolayi Yasanan Su Kesintisi Sorunu Çözüldü

Alapli Belediyesi Temmuz ayi olagan Meclis Toplantisinin 2. oturumu Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin Baskanliginda yapildi.

Elektrik Kesintisinden Dolayi Yasanan Su Kesintisi Sorunu Çözüldü
Toplantida konusan Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, Ilçede elektrik kesintisine dayali olarak yasanan su kesintilerinin artik yasanmayacagini söyledi.

Jeneratörlerin bugünden itibaren devreye girdigini ifade eden Tekin, “Su depolarinda elektrik arizalarindan kaynakli su kesintisinin önüne geçecek çalismalari tamamladik. Bilindigi gibi Alapli’mizda elektrikler kesildigi zaman sularimiz da kesiliyordu. Geçtigimiz günlerde jeneratörler su depolarina takilmaya baslanmisti. Bugünden itibaren jeneratörler devreye girdi. Bundan sonra Ilçemizde elektrik kesintisine dayali olarak yasadigimiz su sorunu da ortadan kalkmis oldu" diye konustu.

Tekin, "15 Temmuz 2016’da yasanan darbe girisiminin 5. yil dönümünü de hatirlatarak, "Demokrasi disi bu girisimi bir kez daha nefretle kiniyorum. Ülkemizin birligi, beraberligi ve bütünlügünü hedef alan bu darbe girisimi demokrasi tarihine de bir kara leke olarak geçmistir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün de ifade ettigi gibi, ‘Egemenlik Kayitsiz Sartsiz Milletindir. Bu vesileyle Milletimizin 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik gününü kutluyor. Vatani milleti ve bayragi için her türlü fedakârligi göze alarak sehit olan askerlerimize, polislerimize ve demokrasi sehidi sivil vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, ailelerine sabirlar, gazilerimize ise ömür boyu saglikli bir yasam diliyorum. Temmuz ayi içerisinde idrak edilecek olan Kurban Bayrami’ni tüm Alaplili hemserileri en içten dileklerimle kutluyorum. Sevdiklerinizle birlikte saglik, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Kurban Bayramimiz sehrimize, milletimize ve tüm insanliga güzellikler getirsin. Ayrica 24 Temmuz Basin Bayrami Ilkeli, Dogru ve Tarafsiz Haber Yapan Bütün Basin Mensubu ve Gazetecilerin ’’24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami simdiden kutluyorum” diye konustu.

Konusmalarin ardindan imar komisyonunda görüsülen maddeler oy birligi ile kabul edildi.
Kaynak: İHA