(Düzeltme) TEM'de Ticari Taksi Bariyerlere Ok Gibi Saplandi Açiklamasi 2 Ölü, 6 Yarali

TEM Otoyolu Sakarya geçisinde sürücüsünün kontrolünden çikan hafif ticari taksi bariyerlere ok gibi saplandi. Meydana gelen kazada baba ve kizi hayatini kaybederken, 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 6 kisi yaralandi.

(Düzeltme) TEM'de Ticari Taksi Bariyerlere Ok Gibi Saplandi Açiklamasi 2 Ölü, 6 Yarali
Feci kaza, sabah saatlerinde TEM Otoyolu Sakarya geçisi Sapanca giseleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametinde seyir halinde olan ve Sapanca Giseleri kavsaginda yol ayriminda kontrolden çikan 45 yasindaki Fatih Kiliç idaresindeki 71 T 0337 plakali hafif ticari taksi bariyerlere çarpti. Aracin bariyerlere ok gibi saplandigi kazada olay yerine çok sayida saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Feci kazada, Irak uyruklu 36 yasindaki baba Abdulrahaheem Mohmood Al-Zuhairi ile 7 yasindaki kizi Rawasee Yasir Abdulrahaeem Al-Zuhairi olay yerinde hayatini kaybetti. Yaralanan taksi soförü Fatih Kiliç ile araçta yolcu olarak bulunan Riyam Omar Ibrahim (27), Taleeah Saleem Raheem Asakra (23), Yousif Hussein Abdulraheem (9), Abdulrahaeem Mohmood (9) ve Ayat Hussein Abdulraheem (6) isimli toplam 6 kisi yaralandi. Araç içerisinde sikisan yaralilar itfaiye ekiplerince kurtarilarak saglik ekiplerine teslim edildi. Yaralilar saglik ekiplerince yapilan müdahaleleri sonrasinda çesitli hastanelere kaldirilarak tedavi altina alinirken, kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA