Bora Gencer Açiklamasi 'Baba Ogul Müzisyen Olmak Çok Zor'

Bodrum’da babasi Ilham Gencer’le tatil yapan ünlü sanatçi Bora Gencer, “Babam hata yaptigimizda affetmez, baban usta bir sanatçi olunca da önüne bir türlü geçemezsin” dedi.

Bora Gencer Açiklamasi 'Baba Ogul Müzisyen Olmak Çok Zor'
Bodrum’da tatil yapan Bora Gencer ve babasi Ilham Gencer, önceki gün Gümüslük’te yeni açilan Mesealti otantik kebap salonunda objektiflere takildi. Gencer’in babasi ile sürekli ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadi. Türkiye’nin ilk piyanist santörü olan Türk pop müziginin önemli isimlerinden 94 yasindaki Ilham Gencer, gazetecilerin sorularini yanitladi. Basin mensuplarinin "Bora Gencer’in müziklerini begeniyor musunuz?" sorusu üzerine Gencer, “Oglumun müziklerini çok begeniyorum. 2 Oglum var 2’si de müzisyen. Tüm çocuklarimi çok seviyorum” dedi.

Bora Gencer ise "Müzikte babayi geçemiyorsun" diyerek, “Baba, ogul müzisyen olmak çok zor bir durum, geçemiyorsun babayi. 2’inci planda kaliyorsun, baba duayen bir sanatçi. Babamla ayni sahneyi paylasmak çok güzel bir sey” seklinde konustu.



"Babam hata affetmez"

Bora Gencer babasinin hata affetmedigini söyleyerek, “Babam müzikte hata affetmez. Hata yaptik mi kizar. Ben oglu oldugum için her seyi onaylayacak degil. Böyle dünyaya mal olmus bir baba. Bizim de istedigimiz bu zaten. Hata yaptigimizda bizi alkislamayip uyarmasi gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA