Baskan Türkyilmaz, Ögrencilerle Video Konferans Sistemi Üzerinden Toplanti Yapti

Kirikkale Yahsihan Belediye Baskani Osman Türkyilmaz, video konferans sistemi üzerinden Kirikkale Üniversitesi Ögrenci Topluluk Baskanlariyla birlikte toplanti düzenledi.

Baskan Türkyilmaz, Ögrencilerle Video Konferans Sistemi Üzerinden Toplanti Yapti
Yahsihan Belediyesi Baskan yardimcilari ve birim müdürlerinin de katildigi, video konferans sistemi üzerinden yapilan toplantida Belediye Baskani Osman Türkyilmaz, üniversiteli ögrencilere ilçedeki yapilan ve yapimi devam eden projelerden bahsetti. Yenisehir Mahallesine yapilan Yurtkur Caddesi projesinin son durumu hakkinda bilgiler aktardi.

Yahsihan Belediye Baskani Osman Türkyilmaz, topluluk baskanlarindan gelen sorulara yanitladi. Türkyilmaz, üniversite egitim hayatinin baslamasi ile ögrencilere yönelik "hos geldin" etkinliklerinin yapilacaginin müjdesini verdi. Üniversite ögrencilerinin seçtigi ünlü isimleri düzenlenen anketle belirleyip konsere getirecegini belirten Türkyilmaz, geçmiste oldugu gibi kitap okuma kampi ve uçurtma senligi gibi etkinliklerin de devam edecegini belirtti.

Türkyilmaz, Yahsihan ilçesini sempozyum sehri haline getirecegini, her ay düzenli olarak yazar, konusmaci ve egitimciler ile ögrencileri bulusturup, "Yahsihan Ögrenci Sehri" projesini hayata geçirecegini ifade etti.

Kaynak: İHA