ANFA, Baskent'i Zenginlestirecek Iki Önemli Proje Için Ihaleye Çikiyor

Ankara Büyüksehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlügü, Ankara’ya kazandiracagi iki yeni proje için dügmeye basti. Kendi çiçegini üretmek amaciyla sera tesisleri kurmak için harekete geçen ANFA Genel Müdürlügü, Temelli Göleti’nin yanina dinlenme alani kurulmasi için de çalismalara basladi. Her iki proje için 9 Temmuz Cuma günü ihaleye çikilacak.

ANFA, Baskent'i Zenginlestirecek Iki Önemli Proje Için Ihaleye Çikiyor
Ankara Büyüksehir Belediyesi, Baskent’e renk katacak ve güzellestirecek çalismalara imza atmaya devam ediyor. Baskentlilerin nefes alabilecegi mevcut alanlar basta olmak üzere yesil alanlarin sayisini artirmayi amaçlayan ANFA Genel Müdürlügü, Ankara’ya kazandiracagi iki yeni proje için harekete geçti. Bir yandan kent ekonomisini canlandiracak projelere agirlik veren ANFA Genel Müdürlügü simdi de “Üretim Amaçli Sera Tesisi Kurulum Malzemesi Temini ve Kurulumu Isi” ile “Temelli Dinlenme Alani Bakim, Onarim, Yenileme Isi” için 9 Temmuz 2021 tarihinde ihaleye çikacak.

Ilk sera Beypazari’na kurulacak

ANFA Genel Müdürlügü Ankarali üreticilerden sözlesmeli olarak aldigi çiçeklere ek olarak kendi bitki ve çiçegini üretmeye hazirlaniyor. Bu kapsamda yeni seralar kurarak bu sistemi yayginlastirmayi ve maliyetleri azaltmayi hedefleyen ANFA, ilk sera tesisini Beypazari Ilçesi Çakiloba Mahallesi’nde kurmayi planliyor. Altinpark ANFA Ihale Salonu’nda 9 Temmuz Cuma günü saat 14.30’da yapilacak ihale sonrasinda üretilecek rengarenk çiçeklerle Ankara’nin dört bir yani süslenecek.

Temelli Ankaralilar için yeni nefes alani olacak

Mevcut ve atil durumdaki yesil alanlari yeniden düzenleyerek Baskentlilerin hizmetine sunan Büyüksehir Belediyesi, Ankaralilarin aileleri ve arkadaslari ile rahatlikla vakit geçirebilmeleri ve sehrin gürültüsünden, kalabaligindan uzak kalabilmeleri için yeni dinlenme alanlari yapacak. Dinlenme alanlarinda betonarme binalar yerine yesil alanlari genisleten Büyüksehir Belediyesi; Temelli Göleti’nde park yapimi için de dügmeye basti. Gölete yakin yapilan parkta yetiskin agaçlar, rengarenk çiçeklerle çim alanlarina agirlik verilmesi amaçlanirken, yaklasik 900 dönümlük alan Ankaralilara yeni nefes alabilecekleri bir alan olacak. “Temelli Dinlenme Alani Bakim, Onarim, Yenileme Isi” ihalesi 9 Temmuz Cuma günü saat 10.30’da ihale salonunda gerçeklestirilecek.

Her iki ihale ayni gün canli yayinlanacak

Ayni gün açik artirma yöntemiyle düzenlenecek ihaleler, seffaf belediyecilik anlayisi geregi ABB TV ve Büyüksehir Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden canli olarak yayinlanacak. Ihaleye katilmak isteyenler ihaleler hakkinda detayli bilgilere www.anfa.com.tr adresinden ulasabilecek.
Kaynak: İHA