Zamaninda Ve Dogru Müdahale Jandarma Astsubayin Hayatini Kurtardi

Eskisehir’de kendisini rehin alarak çevreye ates eden sahsa müdahale esnasinda agir yaralanan jandarma astsubayi dogru müdahaleyle hayata baglayan 112 Acil ekibine, Tepebasi Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Ercüment Ercan tesekkür ziyaretinde bulundu.

Zamaninda Ve Dogru Müdahale Jandarma Astsubayin Hayatini Kurtardi
Edinilen bilgilere göre, Tepebasi’na bagli Akkaya köyünde kendini rehin alan ve çevreye ates ederek halk güvenligini tehdit eden sahis, polis ve jandarma ekiplerinin yaklasik 5 saat süren çabalarina ragmen ikna olmadi. Ekiplerin müdahalesi esnasinda agir yaralanan görevli astsubaya Il Ambulans Servisi Bashekimligine bagli 112 Acil personeli müdahale etti. Ambulansta görevli Paramedik Fatma Topkaya Tezel, Acil Tip Teknisyeni Zeliha Sorkuncuk, Sürücü Acil Tip Teknisyeni Hakan Ercan yaptiklari basarili acil müdahale ile agir yaralanan astsubayi Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Acil Servis’ine bilinci açik ve genel durumu iyi sekilde nakletti.

Olay aninda görevli Komuta Kontrol Merkezi danisman hekimi Dr. Burcu Er Uslu’yu anbean bilgilendiren ekip sefi Paramedik Fatma Topkaya Tezel ve ekibine, Il Ambulans Servisi Bashekimi Dr. Veli Görkem Pala’ya Tepebasi Ilçe Jandarma Komutani Jandarma Binbasi Ercüment Ercan tesekkür ziyaretinde bulundu. Yapilan ziyarette Ercan, jandarma ve polis ekipleri ile olay boyunca bekleyen, sonrasinda gelisen olumsuz durumda hizli ve donanimli müdahalesi ile astsubayin hayatini kurtarmaya yönelik yaptiklari müdahale için 112 Acil ekibine tesekkürlerini iletti. Ayrica “Vatan Bize, Bizler Size Emanetiz” yazili pasta ve çiçek ile tüm Eskisehir Il Ambulans Servisi 112 Acil Ambulans çalisanlarina tesekkür edildi.
Kaynak: İHA