Muud'un Haziranda En Çok Dinlenenler Listesi Açiklandi

'Kan' albümüyle en çok dinlenen yerli albümler listesinde birinci sirada olan Uzi, en çok dinlenen yerli sanatçilar listesinde de zirvedeydi. Yabanci listesinin ilk sirasinda ise 'JORDI (Deluxe)' albümü yer aldi

Türk Telekom'un yenilikçi dijital müzik platformu Muud'un haziranda en çok dinlenenler listesi açiklandi.

Türk Telekom'dan yapilan açiklamaya göre, "Kan" albümüyle en çok dinlenen yerli albümler listesinde birinci sirada olan Uzi, en çok dinlenen yerli sanatçilar listesinde de zirvedeydi. Yabanci listesinin ilk sirasinda ise "JORDI (Deluxe)" albümü yer aldi.

Uzi'nin martta yayinlanan dokuz sarkilik albümünde Uzi'ye Mavi, Eko Fresh, Critical ve Stap eslik etti.

Yabanci albümler kategorisinin zirvesinde ise Maroon 5'in yedinci albümü "JORDI (Deluxe)" birinci siradaydi. Grammy ödüllü grup yeni albümlerinde Megan Thee Stallion, Steve Nicks, H.E.R., Juice Wrld, Nipsey Hussle ve YG gibi isimleri konuk etti.

Haziran ayinda en çok dinlenen yerli albümler kategorisinde Uzi'nin "Kan" albümünü Ebru Yasar'in "Gel De Sevme" ve Zeynep Bastik'in "Zeynodisco" albümleri izledi. En çok dinlenen single listesinde Yalin'dan "Yaz Gülü", Uzi'den "Krvn" ve Derya Ulug'dan "Kanunlar Gibi" parçalari ilk üçteydi. En çok dinlenen yerli sanatçilarda ise Uzi'yi Ebru Yasar ve Zeynep Bastik takip etti.

Muud'un en çok dinlenen yabanci sanatçilar kategorisinde, sahneye ilk kez 2008'de çikan ve Hot albümü ile üne kavusan INNA ilk sirada yer aldi. INNA'yi Billie Eilish ve Maroon 5 izledi.
Kaynak: AA