Cumhurbaskani Erdogan'in Ziyaret Ettigi Küçük Elanur, Yasadigi Mutlulugu Anlatti Açiklamasi

'Cumhurbaskanimiz kapiya geldiginde içimde, kalbimde mutluluk oldu. Yanima geldi, 'Elanur nasil oldu?' dedi, anlattim' 'Yillardir görmek istiyordum, oradan sarilmak aklima geldi ve sarildim. Canli canli görünce çok mutlu oldum'

EMRE AYVAZ - Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in, Sakarya'da açilisini yaptigi hastanede ziyaret ettigi ve hediyeler verdigi Elanur Altun, ziyaretten çok mutlu oldugunu söyledi.

Sakarya'da yasayan 11 yasindaki Elanur Altun, koluna kaynar su dökülmesi üzerine 30 Haziran Çarsamba günü Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hizmet Binasi Çocuk Cerrahisi Servisi'nde tedavi altina alindi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, 2 Temmuz Cuma günü açilisini yaptigi hastanede, aralarinda Elanur'un da bulundugu hastalari ziyaret etti. Hastalara geçmis olsun dileginde bulunan Erdogan, onlara hediyeler verdi.

Hastanede tedavisi süren ve anneannesinin refakat ettigi Elanur Altun, AA muhabirine, hastane görevlilerinin kendisine çok iyi baktiklarini söyledi.

Altun, Cumhurbaskani Erdogan ve Saglik Bakani Fahrettin Koca'ya ziyaretleri için tesekkür ederek, "Bana kocaman bebek gönderdiler, biberonu vardi. En istedigim bebegi gönderdiler. Cumhurbaskanimiz satranç ve drone verdi bana. Cumhurbaskanimiz kapidan girince çok mutlu oldum. Kapiya geldiginde içimde, kalbimde mutluluk oldu. Yanima geldi, 'Elanur nasil oldu?' dedi, anlattim. Saglik Bakanimiz ayaklarimi sevdi, ona da çok tesekkür ediyorum. Hediyeleri açtiginda o kadar çok mutlu oldum ki onun sevgisi benim kalbimdeydi, ona da çok tesekkür ediyorum." diye konustu.

Hediyeleri alinca çok mutlu oldugunu anlatan Elanur, "Sarilmak istedim. Sarildim. Tesekkür ettim. Cumhurbaskanimiz 'Geçmis olsun.' dedi. Yillardir görmek istiyordum, oradan sarilmak aklima geldi ve sarildim. Canli canli görünce çok mutlu oldum. Bizi ziyaret etti, diger hastalari da ziyaret etti. O hediyeleri saklayacagim, odama koyacagim. Haberlere çikinca o kadar mutlu oldum ki ilk defa haberlere çiktim." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA