AK Parti Osmancik Kadin Kollari, Ihtiyaç Sahiplerinin Ücretsiz Yararlanacagi 'Giyim Magazasi' Açti

Çorum’un Osmancik ilçesinde AK Parti Ilçe Kadin Kollari Baskanliginca "Elden Ele Gönülden Gönüle Projesi" kapsaminda ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz yararlanacagi giyim magazasi hizmete açildi.

Hayirseverlerin katkilariyla maddi durumu iyi olmayan vatandaslarin giyim ihtiyacini ücretsiz karsilamalarini saglamak amaciyla kurulan magaza için açilis töreni düzenlendi.

AK Parti Osmancik Kadin Kollari Baskani Dilek Uslu, törende yaptigi konusmada, magazada ihtiyaç sahiplerine sunulan etiketli ürünlerin hayirseverler tarafindan karsilandigini, ikinci el ürünlerin ise vatandaslar tarafindan ihtiyaç fazlasi olarak getirildigini söyledi.

Magazanin diger magazalardan tek farkinin ödeme yapilacak bir kasasinin bulunmamasi oldugunu belirten Uslu "Vatandaslarimiz evdeki giymedigi çocuk, erkek, kadin kiyafeti, hatta bebek besigini getiriyor. Buradaki gönüllü arkadaslarimiz yikayip, ütüleyip, dezenfekte ediyor. Ihtiyaç sahipleri de magazamizdan giyinip gidebiliyorlar. Bu sekilde güzel bir proje baslattik. Insallah bunun için herkesin destegini bekliyoruz." dedi.

Magazadan yararlanan ihtiyaç sahipleri ise ilçede çok hayirli bir hizmetin baslatildigini belirterek, projeyi gerçeklestirenlere ve destek verenlere tesekkür etti.

Kaynak: AA