YYÜ Güvenlik Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

Van Yüzüncü Yil Üniversitesi (YYÜ) Güvenlik Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi konferans salonunda düzenlenen programda konusan YYÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Sefik Tüfenkçi, ögrencileri evrensel düsünebilen, kurumsalligi ön planda tutan, saglikli, bilgili ve donanimli bireyler olarak yetistirdiklerini söyledi.

Yüksekokulun 2013 yilinda kuruldugunu animsatan Tüfenkçi, söyle konustu:

"Yüksekokulumuz 5. mezunlarini veren bir birim haline geldi. Mezun ettigi ögrencilerle iz birakan okulumuz her geçen gün daha fazla ivme kazanarak emin adimlarla yoluna devam edecek. Veliler göz bebegi çocuklarini 2 yil önce bize emanet etmisti. Biz bu emaneti hocalarimizin bilgi ve tecrübeleriyle yetistirdik. Ögrencilerimizin kendi alanlarinda basarili olup üniversitemizi, ailelilerini ve hocalarini daha da yücelteceklerini umuyorum."

Yüksekokul Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Erdem Ergan ise "Sizlerden emanet olarak aldigimiz evlatlarinizi çalisma arkadaslarimla birlikte özgüveni yüksek, ne istedigini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, ülkesini ve insanlari seven bireyler olarak, sizlere tekrar takdim etmekten dolayi büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandi.

Diploma töreninin ardindan ögrenciler kep atarak mezuniyet sevincini yasadi.

Törene akademik ve idari personel ile ögrenciler ve aileleri katildi.

Kaynak: AA