Türk Ocakli Üyelerinin Göz Sagligi Dr. Ates'e Emanet

Göz Hastaliklari Uzmani Dr. Muzaffer Ates’ten Türk Ocaklari üyelerine büyük indirim.

Türk Ocakli Üyelerinin Göz Sagligi Dr. Ates'e Emanet
Türk Ocaklari Balikesir Subesi’nden üyelerine büyük bir destek hamlesi geldi. Yönetim, Balikesir’in taninmis göz doktorlarindan Muzaffer Ates’le bir protokol imzaladi. Yapilan protokol ile Türk Ocaklari Balikesir Subesi üyeleri ile birinci derece yakinlarina Dr. Ates tarafindan, önemli bir indirim yapilacak.

"Gözler Muzaffer Ates’e emanet"

Türk Ocaklari Balikesir Sube Baskani Tahir Korucuogullari ile Göz Hastaliklari Uzmani Operatör Dr. Muzaffer Ates’in imza altina aldiklari ve bir yil devam edecek olan protokolle indirimler su sekilde belirlendi:

Normal muayene için Türk Tabipler Odasi’nin belirledigi asgari ücret üzerinden yüzde 40 indirim. Laser-OCT -Medikal ve Cerrahi tedavilerde Laser için yüzde 60 OCT (Göz Tomografisi) için yüzde 70 indirim ve diger Medikal ve Cerrahi islemlerin yani sira diger tedavi ve tani islemleri için yüzde 50 indirim uygulanacak. Türk Ocaklari Balikesir Subesi üyeleri, Dr. Muzaffer Ates’in Atatürk Mahallesi Bandirma Caddesi No: 23 Gürel Apartmani Kat 1 Daire 2’de Atatürk Ilkokulu karsi çaprazin bulunan muayenehanesinde bu indirimlerden yararlanabilecekler.
Kaynak: İHA