Kocasinan Belediyesi'nden Daha Modern Ve Daha Fonksiyonel Parklar

Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne bagli ekipler ilçe genelinde yer alan parklarda bakim, onarim ve çevre düzenleme çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ayrica ilçenin dört bir yanina hizmetleri artirarak yeni park ve yesil alanlari olusturan Kocasinan Belediyesi, ilçenin genelindeki parklar da son teknoloji oyuncaklar ve spor aletleriyle donatarak, parklari fonksiyonel hale getiriyor.

Kocasinan Belediyesi'nden Daha Modern Ve Daha Fonksiyonel Parklar
Gelecegin teminati çocuklara daha yasanabilir bir Kocasinan birakmak için parklara büyük önem veren Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne bagli ekipler, ’Daha Yesil Kocasinan’ parolasiyla her gün binlerce insanin hosça vakit geçirmek için ugradigi parklari daha da güzellestirmek için çalismalarina araliksiz devam ediyor. Yeni parklarinda ilçeye en kisa zamanda kazandirabilmesi için hummali bir çalisma sürdüren Kocasinan Belediyesi, yeni yapilan parklarda çevre düzenlemesi ve peyzaj ile görsel bir sölen sunuyor. Belediyenin atölyesinde üretilen yeni tip oturma gruplari gibi donatilari parklarda belirlenen muhtelif yerlere monta eden ekipler, vatandaslara daha güzel ortam sunuyor.

Vatandaslar ise yapilan çalismadan son derece memnun kaldiklarini belirterek, böyle bir hizmeti sunan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA