Kisitlamasiz Ilk Pazar Gününde Konyaalti Sahili Doldu Tasti

Kisitlamanin kalktigi ilk pazar günü dünyaca ünlü Konyaalti Sahili doldu tasti. Güneslenmek için zor yer bulunan sahilde, 7’den 70’e yerli ve yabanci turistlerin yani sira Antalyalilar da deniz, kum ve günesin tadini doyasiya çikardi. Sahile denize girmek için gelen Filiz Kaplan ise çok eglendigini belirterek “Yasaklar hep kalksin, biz hasta olmaya raziyiz” dedi.

Kisitlamasiz Ilk Pazar Gününde Konyaalti Sahili Doldu Tasti
Antalya’nin dünyaca ünlü Konyaalti Sahili, kisitlamanin kalktigi ilk Pazar gününde insan akinina ugradi. Deyim yerindeyse igne atsaniz yere düsmeyecek kalabalikta olan sahilde vatandaslar, sabahin erken saatlerinde bile yer bulmakta zorlandi. Konyaalti Sahilinde dalgasiz denizin tadi doyasiya çikartilirken Alanya Incekum Plajinda dalgalar hakimdi. Can kurtaranlar Incekum Plajinda sürekli olarak vatandaslara dikkatli olmalari konusunda uyarida bulundu.

Yasaklar hep kalksin, biz hasta olmaya raziyiz”

Konyaalti Sahiline denize girmeye gelen Filiz Kaplan, “Sahile ilk geldigimizde yer bulmakta zorlandik, sabah çok daha yogundu. Ögleden sonra bu hafiflemis hali. Çok egleniyoruz, su çok güzel, sicak. Yasaklar hep kalksin, biz hasta olmaya raziyiz. Kalabalik olmayacagini bilsem herkes Antalya’da yasasin derim” diye konustu.



“1.5 yildan sonra çok güzel stres attik”

Ailesi ile birlikte denizin tadini doyasi çikartan Dudu Küçükyaman, “Biz bebegim için geldik sahile. Güzel ama çok kalabalik. Az önce daha kalabalikti. Sahilde yer bulmakta zorlandik. Yukarida çimlerde vakit geçirdik burasi kalabalik diye bosalinca sahile indik. Su muhtesem, herkese tavsiye ediyorum. Kaçirmasinlar bu firsati. 1.5 yildan sonra çok güzel stres attik. Özellikle çocuklar için muhtesemdi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA