Giresun'da Yaya Çizgileri Yesil Beyaza Boyaniyor

Giresun Belediyesi, sehrin islek bölgelerinde bulunan yaya çizgilerine dikkat çekmek amaciyla yesil beyaz renge boyamaya basladi.

Giresun'da Yaya Çizgileri Yesil Beyaza Boyaniyor
Giresun’da trafigin yogun oldugu bölgelerde araç ve yaya güvenligini saglamak amaciyla yaya çizgileri boyanarak belirgin hale getirilmeye baslandi. Giresun Belediyesi Zabita Müdürlügü personeli tarafindan yogun kullanilan yol ve güzergahlar basta olmak üzere yaya geçitlerinin bir bölümü Giresunspor’un renkleri olan yesil beyaza boyanmaya baslandi. Bu uygulamayla sürücülerin yaya geçitlerini erken fark etmeleri, yayalarin ise can ve mal güvenliginin saglanmasi hedefleniyor.

Giresun Belediyesi Zabita Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Giresun Belediyesi olarak yaya geçidi çizgilerimizin bir bölümünü Giresunsporumuzun renkleri olan yesil beyaza boyayarak hizmete sunuyoruz. Sari renk yaya geçidi çizgilerini ise yeniden boyayarak belirgin hale getiriyoruz. Sürücülerimiz kadar yayalarimizin da can güvenligi oldukça önem tasidigi için yaya geçidi çizgilerine önem veriyoruz. Yapilan çalisma ile trafikte yaya ve sürücüler açisindan büyük önem arz eden yaya geçitleri daha görünür hale getirilerek, araç ve yaya trafiginin daha saglikli islemesi ve olusabilecek kazalarin önüne geçilmesi amaçlaniyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA