Yasli Kadin Uçurumdan Düserek Hayatini Kaybetti, O Anlar Damadinin Kamerasina Yansidi

Artvin’de ailesiyle birlikte gezmeye çikan 71 yasindaki Pumbul Kandemir isimli kadin, dengesini kaybedince 70 metrelik uçurumdan düserek hayatini kaybetti.

Yasli Kadin Uçurumdan Düserek Hayatini Kaybetti, O Anlar Damadinin Kamerasina Yansidi
Olay dün ögle saatlerinde Savsat içesine bagli Tepeköy köyünde meydana geldi. 71 yasindaki Pumbul Kandemir, esi Mehmet Karademir, kizi Ayla Sahiner, damadi Kadir Sahiner ve torunu Ceren Sahiner ile ormanda gezintiye çikti. Ailecek çiktiklari gezintide uçurumdan asagiya bakmak isteyen Pumbul Kandemir bir anda asagiya dogru yuvarlanmaya basladi.

70 Metrelik uçurumdan yuvarlanan Pumbul Kandemir için ihbar üzerine olay yerine gelen Artvin AFAD, jandarma ve saglik ekipleri kurtarma çalismasi baslatti. 1 saatlik çalismanin ardindan düstügü uçurumdan çikarilan Pumbul Kandemir’in hayatini kaybettigi görülerek Savsat Devlet Hastanesi’nin morguna kaldirildi.

Düsme ani anbean kameraya yansidi

Ailesiyle gezintiyi cep telefonu kamerasi ile kayda almak isteyen damat Kadir Sahiner, kayinvalidesi Pumbul Kandemir’in uçurumdan düsme anini anbean kaydetti.

Damat Kadir Sahiner ve Kandemir’in kizi Ayla Sahiner’in Pumbul Kandemir’e dikkatli olmasi noktasinda uyarida bulundugu, düsmeye baslayinca da kayin pederine ‘Baba sunu tut, tut baba tut’ diye seslendigi görüntülere yansidi.
Kaynak: İHA