Ümraniye'de Özel Halk Otobüsü Ile Kamyon Çarpisti Açiklamasi 1 Yolcu Yaralandi

Ümraniye’de seyir halindeki özel halk otobüsü ile kamyon çarpisti. Kazada yaralanan 1 yolcu ambulansla hastaneye kaldirildi.

Ümraniye'de Özel Halk Otobüsü Ile Kamyon Çarpisti Açiklamasi 1 Yolcu Yaralandi
Kaza, saat 10.30 siralarinda Ümraniye Serifali Mahallesi Tavukçuyolu Caddesi’nde meydana geldi. Ferhatpasa ile Ümraniye arasinda sefer yapan 34 TU 271 plakali özel halk otobüsüyle, caddeden sokaga çikmak isteyen 34 FF 9074 plakali kamyonet çarpisti. Olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Kazada hafif yaralanan otobüste bulunan 1 yolcu ambulansla hastaneye kaldirildi. Kaza yapan otobüsün kaldirilmasiyla trafik normale döndü.

“Son 3 ayda 5 kaza oldu”

Kazayi gören Semih Görmek isimli bir vatandas, ”Kamyon buraya dönmeye çalisiyordu. Otobüsle düz gitmeye çalisiyordu. Kamyon dönerken arkasi disariya çikinca otobüsün camina çarpti. Burada tabi ilk kaza degil daha önce de oldu, motor kazasi oldu. Isik talep etmistim geride var diye iste iki yüz metre geride var diye buraya koymadilar isiklari. Ama burada çok kaza oluyor. Üç ayda yaklasik 5 kaza oldu. Bir tane de yarali var galiba. Onu da ambulansla hastaneye kaldirdilar. Durumu acil degil ama bacagi falan kaniyordu” dedi.

Öte yandan, kaza ani güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA