Toroslar Belediyesinden Yangin Bölgesine Yardim Tiri Ve Ekipman Destegi

Toroslar Belediyesi, orman yanginin devam ettigi Silifke ve Aydincik ilçelerine ekipman destegi ve yardim tirlarini gönderdi. Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, hem yanginin kontrol altina alinmasi hem de yangindan zarar gören vatandaslarin yaralarinin sarilmasi için seferber olduklarini söyledi.

Toroslar Belediyesinden Yangin Bölgesine Yardim Tiri Ve Ekipman Destegi
İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, içerisinde su, kumanya, ayran, battaniye, yastik, yorgan, kiyafet, semaver, eldiven ve maske gibi gida, giyim ve hijyen maddelerinin bulundugu malzemelerin yani sira, belediye makine ve araç filosunda yer alan aydinlatma malzemeleri, 2 jeneratör, 2 arazöz, 2 kepçe, 2 kamyon, baret, yangindan koruyucu çizme ve sogutma tirmiklarinin da yer aldigi alet, edevat ve is makineleri de yanginlari söndürmek için var gücüyle çalisan görevlilere ve yangindan etkilenen vatandaslara ulastirildi.

"Temennimiz, yanginlarin bir an önce kontrol altina alinmasi"

Toroslar Belediye Baskani Yilmaz, ülkenin dört bir yaninda es zamanli olarak çikan orman yanginlarindan dolayi büyük bir üzüntü yasadiklarini belirterek, "Cigerimiz yaniyor. Silifke ve Aydincik ilçelerimizde de devam eden bu yanginlarin bir an önce kontrol altina alinmasini temenni ediyorum. Yangini söndürme çalismalarinda cansiperane görev alan herkese Allah’tan kolayliklar diliyor, yangindan zarar gören hemsehrilerimize de geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Yasamini yitiren tüm canlarin üzüntüsünü yasiyoruz. Aklimiz ormanlarimizda. Yaralarin bir an önce sarilmasi için Toroslar Belediyesi olarak personelimiz ve ekipmanlarimizla yangin bölgesindeyiz" dedi.

Kaynak: İHA