Manisa'da Trafik Polisleri Kadin Sürücülere Ve Motosikletlilere Yönelik Farkindalik Etkinligi Düzenledi

Manisa'da trafik ekipleri, kadin sürücülere emniyet kemeri, motosikletlilere de kask kullanimi ve asiri hizin risklerine iliskin brosür dagitti.

Kentin bazi yerlerinde durdurulan kadin sürücülere, "Emniyet kemerini bagla, hayat güvenceni sagla" sloganiyla baslatilan kampanya kapsaminda bilgilendirmeler yapildi.

Emniyet kemeri duyarliliklari için kadin sürücülere tesekkür eden polisler, sürücülere ayrica üzerinde "Annem hep yanimda kemerim hep aklimda" yazan mutfak önlügü hediye etti.

Kadin sürücülerden Gizem Kaya, trafik polislerinin yaptigi etkinlikten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Güzel bir etkinlik, her zaman desteklemek lazim. Çünkü henüz bilincinde olmayan sürücülerimiz var. Biz 18 yasindan önce ön koltuga oturamayan Baris Manço'nun çocuklariyiz. Böyle bir etkinlik yaptigi için ekiplerimize tesekkür ediyorum." diye konustu.

Motosiklet sürücülerine yönelik yapilan faaliyette ise durdurulan sürücülere kask kullaniminin ve hiz kurallarina uymanin önemi anlatilarak, bu hususta Emniyet Genel Müdürlügünce hazirlanan brosürler dagitildi.

Kaynak: AA