Konyaalti'ndan Manavgatli Çiftçilere Yem Destegi

Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen’in baslattigi “Gün Dayanisma Günü” kampanyasinda Manavgat’in köylerinde ihtiyaç duyulan saman balyasi, yem ve sokak hayvanlari için mama, yangin bölgesine ulastirildi.

Konyaalti'ndan Manavgatli Çiftçilere Yem Destegi
Konyaalti Belediyesi Nazim Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde olusturulan yardim toplama merkezine vatandaslarin yogun destegi sürüyor. Kampanyanin basladigi ilk dakikalardan itibaren vatandaslar gida, konserve, kiyafet, su, mesrubat gibi temel ihtiyaç maddesi destegi sagliyor. Konyaalti Belediyesi görevlileri tarafindan kolilere yerlestirilen ürünler Manavgat’a ihtiyaç sahiplerine gönderiliyor. Yapilan destekler tirlar ve kamyonlarla Manavgat Yangin Dayanisma Merkezi’ne ulastiriliyor. Yangin bölgesinde canla basla çalisan yangin müdahale ekiplerine ise soguk su dagitildi. Konyaalti Belediyesi arazözleri de yanginin çiktigini ilk günden itibaren Manavgat’ta çalismalarini sürdürüyor.

Hayvanlara yem

Öte yandan Manavgat’in köylerinde hayvancilikla ugrasan vatandaslarin en büyük ihtiyaçlarindan biri olan saman balyasi ve yem ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Konyaalti Belediyesi ekipleri gün boyunca gelen saman balyasi ve yem destegini Manavgat’a tasimaya devam edecek. Konyaalti Belediyesi ekipleri, Manavgat’in köylerinde ve yangin bölgesindeki sokak hayvanlari için de çesitli noktalara mama birakti.

Giysi kumbarasi

Konyaalti Belediyesi gida desteginin yani sira Manavgatli vatandaslara kiyafet destegi de sagliyor. Alisveris merkezleri ve yaya hareketliliginin fazla oldugu noktalara kiyafet kumbarasi olusturuldu. Vatandaslar kiyafet kumbarasina kullanilmamis kiyafet bagisinda bulunabiliyor.

"Seferberiz"

Baskan Semih Esen, belediye olarak Manavgat’a bütün imkanlari seferber ettiklerini söyledi.

Baskan Semih Esen, “Ekiplerimiz Manavgat için teyakkuz halinde. Nazim Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde olusturulan yardim merkezinde vatandaslarin yardimlari özenle Manavgat’a ulastiriliyor. Belirlenen ihtiyaçlar dogrultusunda toplanan her türlü destegi kisa sürede afet noktalarina tasiyoruz. Halkimizin bu birlikteligi sayesinde bu zor günlerden hep birlikte ayaga kalkacagiz” dedi.

Kaynak: İHA