Kartal'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Gözalti

Kartal’da 5 adrese uyusturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 3 süpheli gözaltina alinirken, süphelilerin adreslerinde ve araçlarinda yapilan aramalarda çesitli silahlar ile 1 kilo 204 gram marihuana maddesi ele geçirildi.

Kartal'da Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Gözalti
Kartal Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlileri, “Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal veya Ticareti” ve “6136 Sayili Kanuna Muhalefet” konulari ile ilgili Kartal ilçesinde yürüttügü çalismalarina devam ediyor. Ekipler, tespiti yapilan 5 adrese 30 Temmuz’da operasyon düzenledi.

Operasyonda, C.C. (54), Y.C. (29) ve E.Ç. (25) isimli süpheli sahislar yakalanarak gözaltina alindi. Adreslerde ve sahislara ait 2 araçta gerçeklestirilen aramalarda, 3 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet kurusiki tabanca, 4 adet ruhsatsiz av tüfegi, 73 adet fisek, 106 adet av tüfegi kartusu ve 1 kilo 204 gram marihuana maddesi ele geçirildi.

Yakalanan süphelilerden C.Ç. isimli sahis “6136 Sayili Kanuna Muhalefet” suçundan hakkinda yapilan islemlerinin tamamlanmasinin ardindan ayni gün adli makamlarca serbest birakildi. Süpheliler Y.C. ve E.Ç. isimli sahislar ise, “Uyusturucu veya Uyarici Madde Imal veya Ticareti” ile “6136 Sayili Kanuna Muhalefet” suçlarindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA