Dügünü Gidenleri Tasiyan Hafif Ticari Araca Otomobil Çarpti Açiklamasi 7 Yarali

Sile otoyolu Sancaktepe mevkiinde dügüne gitmek için yola çikan hafif ticari araca baska bir otomobilin çapmasi sonucu 7 kisi yaralandi. Meydana gelen kazanin ardindan yaralilar yol kenarinda saglik ekiplerini bekledi.

Dügünü Gidenleri Tasiyan Hafif Ticari Araca Otomobil Çarpti Açiklamasi 7 Yarali
Olay, Sile otoyolu Sancaktepe mevkiinde 23.30 siralarinda Kadiköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre alkollü oldugu iddia edilen otomobil sürücüsü, asiri hiz sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek önündeki hafif ticari araca yandan çapti. Çapmanin etkisi ile bariyerleri kiran otomobil yol kenarindaki refüje çikti. Meydana gelen kazada dügüne gitmek için yola çikan hafif ticari araç içerisinde bulunan 6 kisi hafif sekilde yaralandi. Diger araç sürücülerinin ihbari üzerine olay yerine polis saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yasanan kazanin ardindan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alirken yaralilar, saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan çevredeki hastanelere kaldirildi. Yasanan kazanin ardindan, olay yerine savrulan araç parçalari toplanarak yolda kumlama islemi yapildi.

Görgü tanigi Halil Ceylan, ”komsularimiz dügüne gitmek için yola çikmislardi. Daha sonra bizi aradilar ve kaza yaptiklari söylediler. Bizde hemen geldik. Çok sükür ölen yok. Yaralilarin hafif siyriklari vardi. Kazaya neden olan araç sürücüsü sarhosmus galiba bizim komsulara yandan vurunca, aracin ön tekerlekleri kopmus diger araç zaten refüje çikmisti" dedi.

Kaynak: İHA