AK Parti'li Vekiller Istisare Toplantisinda Bir Araya Geldi

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu ve Hamdi Uçar Zonguldak Eregli’de istisare toplantisinda açiklamalarda bulundu.

AK Parti'li Vekiller Istisare Toplantisinda Bir Araya Geldi
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu ve Hamdi Uçar, AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Teskilatinda düzenlenen istisare toplantisinda partililerle bir araya geldi. Kdz. Eregli Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, Eregli’nin sorunlari için vekillerle birlikte istisare içinde olduklarini ifade ederek, devamli olarak talepleri ilettiklerini söyledi.



“2024’de yeniden AK Parti bayragi dalgalanacak”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoglu, ilçedeki basarili çalismalarindan dolayi Saffet Bozkurt ve yönetimini tebrik ederek sunlari söyledi:

“Eregli’nin teskilatlarini çok kisa zamanda konulara adapte ederek belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve teskilatiyla beraber Eregli’yi dört koldan sararak sorun ve çözümler anlaminda gerçekten bizimle devamli istisare halinde olan Saffet baskani ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum, Eregli için çok güzel isler yapma anlaminda yaristiginin bire bir sahitlerinden bir tanesiyim. Bu baglamda da Eregli için bir kazanim oldugunu düsünüyorum. Insallah bu heyecanimiz, bu azmimiz 2023 seçimlerimiz, 2024 yerel seçimlerimiz ve arkasinda yine devam ederek sürecegine ben eminim. Bizler milletvekili olarak Eregli için devamli bu bölgede olan gerekli kurum ve kuruluslara görüsmeler yaparak gerçekten Eregli’yi bir tik daha nereye tasiyabiliriz anlaminda çaba içinde olan vekilleriz. 20 yildir AK Parti iktidarindayiz ve ülkemizi nereden nereye getirdigimizi burada konusabiliriz ama zamanimiz yetmez. Bir baslasak birileri bunu unutmustur, hatirlatmak bizlere düser ve hatirlatmamiz gerekiyor. Gerçekten CHP ve yandaslari öyle bir yalan politikalarina artik kendilerini kaptirmislar ki halkimizin gerçekten akli ile oynar hale gelmislerdir. Bu memlekette AK Parti iktidari öncesi ve sonrasi olarak ayirirsak nereden nereye geldigimiz sorusunda vatandasimizin akli ile dalga geçmesinler. Bu memleket neler gördü. Ülkemizin cigerleri yanarken orman yanginlari olurken canlar yanarken bunu bile siyasete malzeme yapanlar var. El insaf demek lazim. Devletimizin her kurumu canla basla çalisirken televizyona çikan muhalefet bundan bir siyasi rant elde edebilir miyim diye ugrasiyor. Bunu bir terör örgütü yaptiysa onlara Allah belasini versin diyemiyor. Turizm bölgelerinde özellikle bu ülkeye deniz anlaminda getirisi olan yerlerde yanginlar olusturuluyor. Hem ekonomimize darbe vurmak istiyorlar hem de cigerlerimizi mahvetmek istiyorlar. 2023 insallah tekrar onlara ders verdigimiz bir tarih olacak. 2024’de Eregli’de yeniden AK Parti’nin bayragini dalgalandiracak yil olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde olalim."

“Yasanan süreçler siradan bir süreç degil”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da meclisin tatile girmesiyle kendi seçim bölgelerinde çalismalara hiz verdiklerini söyledi.

Uçar, “Sadece ülkemizi degil tüm dünyayi saran Covid salgini ve dogal afetlerle bogusmak zorundayiz. Yasanan süreçler siradan bir süreç degil. Inanan insanlarin düsünmesi gereken bir süreçtir. Almanya bile alt yapisi saglam ülkede sel felaketi yasandi. Belçika’da sel felaketinde vatandaslarini kaybetti. Bu yasananlar normal süreç degil anormal süreçlerdir. Toplumun insanligin hazir olmasi gerekiyor. Ne yazik ki ülkemizde muhalefet yasanan süreci siyasi malzeme yapiyor. Emin olun ki pandemi sürecinde her aksam günlük vakalar yayinlaniyor, sanki seçim sonuçlari gibi muhalefet vaka sayisinin artmasindan mutlu oluyor. Böyle bir muhalefet var ülkemizde” dedi.



“Dünya bir kaosun içerisinde gidiyor”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise konusmasinda sunlari söyledi:

"Dünya bir kaosun içerisinde gidiyor. Bugün Amerika yaniyor, Avustralya aylarca yandi. Ülkemizde son dönemlerde, depremler, sel felaketleri, depremler oldu. Geçmisteki tarihimizi hatirlayarak bu millet Osmanlinin küllerinden gelip bir cumhuriyet kurmustur, o cumhuriyet bugün 17 düvelle mücadele veriyor, o günde basardik bugün de basaracagiz. Türkiye’nin felaketleri onlarin sevinci oluyor. Böyle bir sey olabilir mi? Hepimiz bir geminin içerisindeyiz. Bu geminin batmasi kimin isine yarayacak. Çevremizdeki ülkeler bakin, Suriye, Irak, Libya diye devlet mi kaldi ortada. Sadece onlara yama olan onlarin emrinde olan onlara kaynaklarini nimetlerini sunan devletlerle is birlikleri var. Suudi Arabistan, Arap Emirlikleri’dir bunlar. Onlar da biat etmeseler onlar da yok olup gidecekler, çünkü bunlarin gözü doymuyor, insanliktan nasip almamislardir. Bu günlerde çok daha fazla kardesligimizi muhafaza etmek zorundayiz. Eksikligimiz olmayan bir dünya yok, daha fazlasini isteyecegiz, dünya ile yarisacagiz. Kosacagiz onlari geçecegiz.”
Kaynak: İHA