AK Parti'li Turan'dan MHP'ye Ziyaret

AK Parti Grup Baskanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoglu Yenice’de gerçeklestirdigi programlar kapsaminda MHP Yenice Ilçe Baskanligini ziyaret etti.

AK Parti'li Turan'dan MHP'ye Ziyaret
Ziyaretin ardindan açiklamalarda bulunan Turan: "Cumhur Ittifaki’mizin önemli paydasi olan MHP ile kutlu bir yolda yürümeye devam ediyoruz. Önceden dedigimiz gibi altini bir daha çiziyorum, MHP bizim rakibimiz degil, refikimiz. Tüm Türkiye’de oldugu gibi, Çanakkale’mizde de uyumlu bir sekilde çalismalarimiza devam ediyoruz. Cumhur Ittifaki, yerli ve milli bir mutabakat, millet ve ülke için bir araya gelinmis bir birlikteliktir. Cumhur Ittifaki bu topraklarin adeta çimentosudur. Bu amaçla yol arkadasimiz, refikimiz MHP Yenice Ilçe teskilatini ziyaret ettik. Basta MHP Ilçe Baskani Yener Korkmaz olmak üzere tüm MHP teskilat üyelerine bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayi cani gönülden tesekkür ediyoruz. Cumhur Ittifaki olarak bu topraklara hizmet etmeye, hemsehrilerimiz için deger üretmeye devam edecegiz” dedi.

Ziyarete; AK Parti Çanakkale Il Baskani Naim Makas, Il Genel Meclis Baskani Nejat Önder, MHP Çanakkale Il Baskani Ali Tugrul Yildirim, Yenice Belediye Baskani Veysel Acar, Çanakkale Kadin Kollari Baskani Özlem Karadayi, AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Alperen Uysal, AK Parti Yenice Ilçe Baskani Faruk Günay, AK Parti Bayramiç Ilçe Baskani Sadettin Arslan ve yöneticiler katildi.

Kaynak: İHA