AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Aliaga'da Temaslarda Bulundu

AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli, Aliaga'da vatandaslarla bir araya geldi.



AK Parti Izmir Il Baskanligindan yapilan açiklamada, Aliaga'da mahalle baskanlari ile bir araya gelen Sürekli'nin, Aliaga Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi ve Aliaga Soförler Odasi Baskani Salih Yigitalp’i ziyaret ettigi ve kurucu ilçe baskani Müjdat Biçakçi ve önceki dönem belediye baskani Tansu Kaya ile görüstügü belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Sürekli, Aliaga'nin Izmir'in ve Türkiye'nin kuzey yildizi oldugunu bildirdi.

Aliaga'nin potansiyelini artirmak için çalismalara devam ettiklerini belirten Sürekli, sunlari kaydetti:

"Kuzey Ege Çevre Yolu gibi dev bir ulasim projesini tamamladik. Nemrut Liman yollarinin yapimi devam ediyor. Söz verildigi üzere Dokuz Eylül Üniversitemize bagli meslek hastanemizin yapimina devam ediliyor. Bu saglik projesi Türkiye’nin örnek projelerinden biri olacak ve Aliaga’nin büyük bir ihtiyacini karsilayacak. TOKI marifetiyle 750 konut kura asamasinda, 614 konutluk proje devam ediyor. Yeni Adliye Sarayi için ihale asamasina gelindi. Devlet hastanemize ek bina yapiyoruz. Egitim yatirimlarimiz sürüyor. 32 dersligi olan ilkögretim okulumuzun insaatina baslandi. Fen lisemiz için dügmeye basildi. Bos durmak yok. Aliaga Cumhur Ittifaki’nin yerel yönetiminde hizmet farkini yasarken, hükümetimizin eli de ilçemizin üzerinde."

Sürekli, Menemen'de 3. Bölge Mahalle Baskanlari toplantisinda da agustos ayi sonuna kadar yeni üye sayilarini 50 bine çikarmayi hedeflediklerini belirterek, "2023 yilindaki seçimde, Cumhurbaskanimizi en yüksek oyla seçecegiz. Kim ne derse desin, zamaninda yapilacak seçim ve Insallah Cumhurbaskanimizi tekrar seçecegiz. Bu nedenle sizlerden istegim, tempomuzu kaybetmeyelim. Heyecanimizi diri tutalim, girmedik sokak ve ev, dokunmadik insan birakmayalim.” ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA