AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan, Gündogdu Mahallesi'ni Ziyaret Etti

AK Parti Eskisehir Il Baskani Zihni Çaliskan'in Gündogdu Mahallesi'ni ziyaret ettigi bildirildi.

Il Baskanligindan yapilan yazili açiklamada, Çaliskan ve beraberindeki AK Parti Odunpazari Ilçe Baskani Ali Acar ile partililerle birlikte Gündogdu Mahallesi'ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaslarla sohbet ettikleri kaydedildi.

Açiklamada, vatandaslarin talep ve önerilerini dinleyen Çaliskan'in, mahalle sakinlerinden sikintilari dinledigi ve çözüm önerilerini ilettigi belirtildi.

Büyüksehir Belediyesi ve Odunpazari Ilçe Belediyesinin mahalle sakinlerinin sikintilariyla ilgilenmedigini savunan Çaliskan, sunlari kaydetti:

"Gündogdu Mahallesi'ni ziyaret ederek esnafimiz ve hemserileriniz ile bir araya geldik. Özellikle hemserilerimizin Gündogdu-1 Kentsel Dönüsüm ve Gelisim Projesi'nin baslamamis olmasindan kaynaklanan sebeple beklentilerinin oldugunu gördük, keza Odunpazari Belediyesinin asfalt ve temizlik ile ilgili sorunu disinda Büyüksehir Belediyesinin Vergi Dairesinin baglanti yolunu yapmamis olmasinin çok ciddi beklenti oldugu ve buna iliskin sorun halen devam ettigi bilgisi tarafimiza iletildi. Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesinin artik üzerine düsen görevi yerine getirerek bir an önce ivedi sekilde Gündogdu-1, 2 ve 3 projelerini hayata geçirmesi ile Gündogdu bölgesinin sehrin cazibe hale gelmesi tüm sehrin beklentisidir. Biz de bu meselenin Büyüksehir Meclisi'nde sonuna kadar takipçisi olmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA