Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay, Orman Yanginlarini Söndürme Çalismalarina Iliskin Paylasimda Bulundu Açiklamasi

'Tüm bu gayret ve çalismalar sonuç vermis, birçok yerlesim yerindeki yanginlar kontrol altina alinmistir'.

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, 28-30 Temmuz'da çikan orman yanginlarina yönelik yürütülen çalismalara iliskin, "Tüm bu gayret ve çalismalar sonuç vermis, bir çok yerlesim yerindeki yanginlar kontrol altina alinmistir." açiklamasinda bulundu.

Oktay, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, yanginlarin tamaminin söndürülmesi, yaralarin hizlica sarilmasi için tüm imkanlarinin seferber edildigini belirtti.

"Gayretlerimiz ve dualarimiz ülkemizin farkli noktalarinda meydana gelen orman yanginlariyla mücadele eden kahramanlarimizla." ifadelerini kullanan Oktay, sunlari kaydetti:

"Bes bakanimiz, ilgili tüm kurum ve kuruluslarimiz, sivil toplum örgütlerimiz sahada cansiparane çalismaktadirlar. Cumhurbaskanimiz her bir detayi çok yakindan takip etmektedir. Tüm bu gayret ve çalismalar sonuç vermis, birçok yerlesim yerindeki yanginlar kontrol altina alinmistir. Bu vesileyle, yanginlarda hayatini kaybeden vatandaslarimiza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilarimiza da acil sifalar dilerim."
Kaynak: AA