Önce Eski Esine, Sonra Kendisine Ates Etti

Eskisehir’de psikolojik rahatsizliklari oldugu ögrenilen bir kisi, 1 yil önce bosandigi esini av tüfegiyle yaraladiktan sonra intihar ederek kendi yasamina son verdi.

Önce Eski Esine, Sonra Kendisine Ates Etti
Edinilen bilgilere göre olay, Kirmizitoprak mahallesi Alptekinler sokaktaki bir apartmanda yasandi. Dün gece saatlerinde evine girmek üzere olan 35 yasindaki Fadime Dede, binanin önünde bosandigi esi Sedat Köse ile karsilasti. Eski es Sedat Köse, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi ilk önce Fadime Dede’yi darp etti. Daha sonra da yaninda getirdigi av tüfegiyle rasgele ates ederek olay yerinden kaçti. Psikolojik ilaçlar kullandigi iddia edilen 36 yasindaki Sedat Köse, iki sokak ileride olayda kullandigi av tüfegiyle intihar ederek hayatina son verdi.

Intihar ettigi yerde hayatini kaybeden Sedat Köse’nin cansiz bedeni, otopsisi yapilmak üzere Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Vücuduna isabet eden saçma kursunlardan dolayi agir yaralanan iki çocuk annesi Fadime Dede, vatandaslarin haber verdigi 112 Acil ekiplerince Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan Fadime Dede’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.
Kaynak: İHA