Kuyucak'ta 'Toplum Saglik Bulsun' Etkinligi Düzenlendi

Kuyucak Belediyesi, Kuyucak Kaymakamligi ve Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü koordinatörlügünde, sporun yasam biçimi haline getirilmesi bilincini olusturmak, çocuk ve gençleri spora yönlendirmek amaciyla Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde ’Toplum Saglik Bulsun’ etkinligi kapsaminda çesitli spor faaliyetleri düzenlendi.

Kuyucak'ta 'Toplum Saglik Bulsun' Etkinligi Düzenlendi


Saglik için pedal bas, balon sektirme, balon patlatma, badminton top sektirme, badminton top tasima, yakar top, voleybol, basketbol serbest atis, kale penalti etkinliklerinin düzenlendigi programda çocuklar spor aktivitelerini doyasiya gerçeklestirdiler. Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk, “Gençlerimizin ve çocuklarimizin spor ile güçlü baglar kurmasina vesile olduk. Katilimci egitmenlerimize bu anlamli etkinlikte göstermis olduklari gayretli çalismalarindan dolayi tesekkür ediyorum. Kuyucak’ta, halkimizin sporu bos zamanlarinda degil, bir yasam biçimi haline getirmesi için gayretli çalismalarimiz devam edecek” dedi.

Kuyucak Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Vekili Kasim Mese de etkinlige verdigi desteklerden dolayi Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk’e tesekkür etti.

Kuyucak Belediye Baskani Metin Ertürk tarafindan Kuyucak Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Vekili Kasim Mese, Spor Egitim Uzmani Kagan Sahin, Futbol Antrenörü Süleyman Bacaksiz, Badminton Antrenörü Mehmet Kirma, Fizyoterapist Hasan Yildiz ve Diyetisyen Nazmi Savas ve temizlik personeli Leman Ovali tesekkür belgesi takdim edildi.
Kaynak: İHA