Kariyer Ve Girisimcilik Zirvesi'nde Gençlere Yol Haritasi

Malatya’da düzenlenen Kariyer ve Girisimcilik Zirvesi, saglik, teknoloji ve bilime ilgilisi olan gençlerden ilgi gördü. Iki gün süren zirveyle, ögrencilerin is sektörünü daha iyi tanimasi, sektörde çalisan yöneticilerin basari hikayeleriyle ögrencilere yol göstermek ve örnek olunmasi hedeflendi.

Kariyer Ve Girisimcilik Zirvesi'nde Gençlere Yol Haritasi
Sehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, gençlere gelecekte yol haritalarini nasil çizecekleri dile getirildi.

Programa, Esmer Polat , Emir Belli , Ramazan Oruç , Ömer Tarik Mermer , Mehmet Can Salih Mendilli , Emir Yurt, Yusuf Kiliç ve vatandaslar katildi.

Malatya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Bilimsenol Platformunun ortaklasa düzenledigi Kariyer ve Girisimcilik Zirvesi’nde katilimcilara bilim, saglik ve teknoloji alanlarinda gençlere bilgi verildi.

Zirve, yeniliklere açik olan gençler tarafindan ilgi gördü. Iki gün süren zirveyle, ögrencilerin is sektörünü daha iyi tanimasi, sektörde çalisan yöneticilerin basari hikayeleriyle ögrencilere yol göstermek ve örnek olunmasi hedeflendi.

Program sonunda egitim verelere plaket verildi.

Kaynak: İHA