Batman'da IHA Muhabirine Cesaret Ve Tarafsizlik Ödülü Verildi

Batman’da TUGVA ve Egitim Bir-Sen tarafindan düzenlenen gençlerle bulusma ve ödül töreninde Ihlas Haber Ajansi yilin cesaret ve tarafsizlik ödülüne laik görüldü.

Batman'da IHA Muhabirine Cesaret Ve Tarafsizlik Ödülü Verildi
Sason Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen gençlerle bulusma ve ödül töreni programi saygi durusu, Istiklal marsinin okunmasi ve Kur’an-i kerim tilavetinin okunmasiyla basladi.

Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan’in gençlere seslenis konusmasinin dinletildigi programa, konusmaci olarak katilan Arastirmaci Yazar Tarik Sezai Karatepe, gençligin önemine deginerek, günümüzde gençlerin karsi karsiya kaldigi tehlikelere dikkat çekti. TUGVA Sason Temsilcisi Serdar Sahin’in yaptigi tesekkür konusmasinin ardindan 2020-2021 egitim ögretim yilinda basarili görülen ögretmenlere Egitim Bir-Sen Sason Temsilcisi Kemal Belge ve arastirmaci yazar Tarik Sezai Karatepe’ye TUGVA temsilcisi Serdar Sahin tarafindan birer plaket verildi.

Sunuculugunu Muhammed Bogus’un yaptigi programda Ihlas Haber Ajansi Muhabiri Ekrem Aktas’a Memur-Sen Batman temsilciligi tarafindan yilin cesaret ve tarafsizlik ödülü verildi.

Aktas’a ödülü Batman Memur-Sen Il Baskani Mehmet Ergin tarafindan takdim edildi.
Kaynak: İHA