Baskan Mustafa Sen Açiklamasi 'Bilim Diliyle Çalismalar Yapip, 2023 Seçimlerini Kazanacagiz'

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Egitim Baskanliginin düzenledigi egitim kampina katilan Genel Baskan Yardimcisi, AK Parti AR-GE ve Egitim Baskani Mustafa Sen, “Partimiz 2023 seçimlerini kazanacak” dedi.

Baskan Mustafa Sen Açiklamasi 'Bilim Diliyle Çalismalar Yapip, 2023 Seçimlerini Kazanacagiz'
AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Egitim Baskanligi, Istanbul’da 81 ilin AR-GE ve Egitim Baskanlarinin katildigi istisare, degerlendirme ve egitim kampi düzenledi.

Egitim toplantisina Genel Baskan Yardimcisi, AR-GE ve Egitim Baskani Mustafa Sen, AK Parti Tanitim Medya Baskani ve Izmir Milletvekili Hamza Dag ve AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe katildi.

Kampin ilk gününde düzenlenen toplantida, AR-GE ve Egitim Baskanligi’nin 2023 seçimlerine giden süreçteki stratejisi ve yol haritasi konusuldu. Genel Baskan Yardimcisi, AR-GE ve Egitim Baskani Mustafa Sen’in ve birim baskan yardimcilarinin da kendi çalisma alanlarina iliskin sunum yapilacagi kisim basina kapali gerçeklestirilerek devam etti.

“Partimiz 2023 seçimlerini kazanacak”

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’dan selamlar getirdigini ifade eden AR-GE ve Egitim Baskani Mustafa Sen, “Ben Covid-19 oldum, insanin içinden bir Covid-19 olasi daha geçiyor. Nasil bir hizmet! Beni korona virüsten kurtaran tüm saglik çalisanlara tesekkür ediyorum. Ama ben biliyorum ki 1984 yilinda Istanbul’da, saat 04.00’te kalkip hastaneye gidip sira alamadigimizi ertesi gün saat 03.00’te gidip ancak sira alabildigimizi biliyorum. Bugün siz gitmiyorsunuz saglik çalisanlari ayaginiza geliyor. Bu basari AK Parti kadrolarinindir. Bilimsel veriler üretecegiz bilimsel veriler temelinde, o temelde stratejiler üretecegiz, o stratejiler temelinde uygulama politikalari gerçeklestirecegiz ve partimiz 2023 seçimlerini kazanacak. Yalan siyasetine karsi biz hakikat siyasetini tercih edecegiz” dedi.



“Böyle bir basari dünya tarihinde de yok"

Tarihin tekerrürden ibaret oldugunu söyleyen AK Parti Tanitim Medya Baskani ve Izmir Milletvekili Hamza Dag ise, “Cumhurbaskanimizdan rica ettik ayri bir birimden ziyade AR-GE’nin isminin yanina bir egitim baskanligi kurmak suretiyle bu sayede daha belirleyici bir hale bu birimin görevini getirmis olduk. AR-GE partimiz için gerçekten en önemli birimlerden birisi. Çünkü mutfak vazifesi dedigimiz konu yillardir mutfagini, stratejisini ortaya koyan en önemli konu. Geçen hafta cuma günü Katarli ögrencilerle alakali, geçen sene de ayni seyi yapmislardi, bir yalan ortaya attilar ve ayni gün biz gerekli açiklamayi yaptik. O haberi yapan site geri adim atmasina ragmen ana muhalefet geri adim atmadi. Bugüne kadar Recep Tayyip Erdogan liderliginde girmis oldugumuz 15 seçimi kazanmis oldugumuz bir siyasi parti var. Böyle bir basari dünya tarihinde de yok. 2023’e çok uzun bir zaman kalmadi, hem 2023 vizyonu hem 2028’e kadar devam edecek süreçte temelini attigimiz birçok icraat hayata geçirilecek. Yine geçen hafta temelini attigimiz Kanal Istanbul, sürekli tehdit, sürekli hakaret” dedi.

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe ise, “Bizim siyasetimizin temeli, milletimizin beklentisi dogrultusunda ne yapacagimizi nasil sekillendirecegimizi yakalamamiza neden olan AR-GE birimimizin bu çalisma kampinin 2023-2024 ve sonrasinda cumhurbaskanimizin koydugu hedeflere ulasmamizda çok katki saglayacagini düsünüyorum” dedi.

Kamp, Istanbul’da yapilacak kültürel etkinligin ardindan 4 Temmuz’da sona erecek.
Kaynak: İHA