Siirt Valisi Hacibektasoglu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, merkez ve köy muhtarlariyla bir araya geldi.

Hacibektasoglu, valilikte düzenlenen toplantida muhtarlardan il genelinde yürütülen asi çalismalarina destek vermelerini istedi.

Salginla mücadelede herkese görev düstügünü, toplumsal mücadeleyle salginin üstesinden gelinebilecegini belirten Hacibektasoglu, "Önümüzde kritik bir süreç var. Vakalari düsürmeliyiz. Salgindan korunmak için tedbirlere daha siki uymamiz gerekir. Toplumsal bagisikligimizi kazanmak için mutlaka asi yapilmasi gerekir. Asilama orani yüzde 41'in üzerine çikti. Köylerimizde, mahallelerimizde asi olmak isteyen tüm vatandaslarimiz için devletimiz tüm imkanlarini seferber etti. Asi çalismalarinda tüm muhtarlarimizin destegini bekliyoruz." dedi.

Ekiplerin sahada denetimleri artirdigini, alisveris merkezleri, dügün salonlari, taziye evleri, çay ocaklarinin siki denetlendigini dile getiren Hacibektasoglu, kurallara israrla uymayanlara ceza uygulanacagini belirtti.

Yapilan konusmanin ardindan görüs ve öneriler aktarildi.

Toplantiya Vali yardimcilari Resul Özdemir ve Samet Öztürk, Il jandarma Komutani Tuggeneral Ugur Ertekin ve ilgili kurum müdürleri katildi.

Kaynak: AA