Demirci Esnaf Ve Sanatkarlar Kooperatifi Baskani Bilek, Güven Tazeledi

Manisa'nin Demirci ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Seref Bilek, göreve yeniden seçildi.

Demirci 700. Yil Parki'nda yapilan kongreye, Belediye Baskani Selami Selçuk, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birligi (MESKOP) Baskani Recep Çinar, çevre ilçelerden oda baskanlari ile üyeler katildi.

Genel kurulun divan baskanligina Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birligi (MESKOP) Baskani Recep Çinar, getirildi.

Demirci Belediye Baskani Selami Selçuk esnafin salgin sürecinde zor bir dönemden geçtigini belirterek sunlari kaydetti:

"Demirci Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine tesekkür ediyorum. Kovid-19 belasindan kurtuldugumuz ülkemiz kalkinarak yoluna hizla devam edecek. Belediyemiz olarak esnafimiza yönelik çalismalar yapiyoruz. Ismail Özdaglar Sanayi Sitesine galericiler sitesi ve yeni isyerlerinin yer aldigi bir yatirima basladik. Yatirimi tamamlayarak hizmete sunmayi hedefliyoruz. Tedbirlere uyarak Kovid-19 salgini belasindan el birligi içerisinde kurtulacagiz. Olagan genel kurulun esnafimiza, ilçemize ve ülkemize hayirlar getirsin."

Tek listeyle gidilen seçimde Seref Bilek baskanligindaki yönetim, göreve seçildi.

Kaynak: AA