Bakan Selçuk, 81 Ildeki Milli Egitim Müdürleriyle Video Konferans Üzerinden Görüstü

Toplantida, 'Okulum Temiz Belgesi' standartlariyla ilgili denetim süreçleri ele alindi.

Milli Egitim Bakani Ziya Selçuk, yeni egitim ögretim yilinin hazirliklarini degerlendirmek amaciyla 81 ilden Milli Egitim müdürleriyle video konferans üzerinden toplanti yapti.

Bakanliktan yapilan açiklamaya göre toplantida, "Okulum Temiz Belgesi" standartlariyla ilgili denetim süreçleri ele alindi.

Toplantida konusan Bakan Selçuk, Türk Standartlari Enstitüsü (TSE) ile yürütülen "Okulum Temiz Belgesi" standartlariyla ilgili denetim sürecinin, birinci yilin dolmasi beklenmeden basladigini belirtti.

Geçen yil resmi okul ve kurumlarin tamamina yakininin standartlarini saglayarak belgelerini aldigini bildiren Selçuk, sunlari kaydetti:

"Bu yil 4 bin 540 denetçi arkadasimiz ile birlikte tüm okullarimizin kosullarini büyük bir titizlikle izleyip degerlendiriyoruz. Su ana kadar 51 bin okulumuzun 20 bine yakini belgesini yeniledi ve diger okullarimizda da çalismalar büyük bir titizlikle sürüyor. Sürecin koordinasyonunda gösterdiginiz hassasiyet ve çaba için tesekkür ediyorum. 6 Eylül'de yeni egitim ögretim yili için el birligiyle çalismaya devam edecegiz."
Kaynak: AA