Vali Öner Açiklamasi '9 Günlük Tatil Boyunca Ilimizde Herhangi Bir Kaza, Can Ve Mal Kaybi Yasanmadi'

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Kurban Bayrami tatilinin son gününde Savsat yolu kontrol noktasinda ortak çalisma yapan emniyet ve jandarma ekiplerinin trafik denetimine katildi. Vali Öner, 9 günlük tatil boyunca ilde herhangi bir kaza, can ve mal kaybi yasanmadigini açikladi.

Vali Öner Açiklamasi '9 Günlük Tatil Boyunca Ilimizde Herhangi Bir Kaza, Can Ve Mal Kaybi Yasanmadi'
Beraberinde Il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ve Il Jandarma Komutani Ali Naci Aldemir ile birlikte kontrol noktasina giden Vali Öner, araçlari durdurarak sürücülere ve yolculara trafik kurallarini hatirlatti. Sürücü ve yolcularla yaptigi sohbett, emniyet kemeri kullanmanin önemine vurgu yapan Vali Öner, ayrica araç kullanirken sigara kullanmama ve cep telefonu ile konusmama gibi kurallarin trafikte hayati önem tasidigini söyledi.

Sürücü ve yolculara hayirli yolculuklar dileyen Vali Öner, araçlarda seyahat eden çocuklara da kirmizi düdük ve çesitli hediyeler verdi. Öner, bazi yolcularla birlikte Içisleri Bakanliginca hazirlanan trafik kazalarina iliskin bilgilendirme videolari da izledi.

Denetimin ardindan gazetecilere açiklamada bulunan Vali Öner, “Bayram boyunca ilimizde trafik güvenligi noktasinda siki tedbirler aldik. Ilimizin her bölgesinde giris ve çikislarinda trafik uygulamalarimiz oldu. Bugün tatilin son günü ve bizde emniyet ile jandarma birimlerimizin ortak yaptiklari denetim çalismasina eslik ettik. Vatandaslarimiz ne kadar duyarli, hosgörülü olursa, kurallara uyarsa kazalari o derece azaltmis oluruz. 9 günlük tatil boyunca ilimizde herhangi bir kaza, can ve mal kaybi yasanmadi. Bayrami her anlamda huzurlu geçirdik. Bunun için sevinçliyiz. Emniyet ve jandarma personeli mesai arkadaslarima özverili çalismalari dolayisiyla da tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA