Hakki Bulut SMA Hastasi Çocuk Için Kars'ta Sahneye Çikti

Arabesk müzigin güçlü isimlerinden Hakki Bulut, Kars’ta SMA Tip 1 hastasi çocuk için sahne aldi. Yillarin eskitemedigi sanatçi Hakki Bulut, eski ve yeni eserlerini seslendirdi.

Hakki Bulut SMA Hastasi Çocuk Için Kars'ta Sahneye Çikti
Kars Dernekler Federasyonu ile Karsli Özkesemenler Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin Susuz ilçesinde Aygir Gölü kiyisinda organize ettigi ‘Umut Festivali’ birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Düzenlenen festivalin tüm gelirinin SMA Tip 1 hastasi olan Berinay Özkesemen isimli bebege bagislanacagi festivalde sahne alan sanatçi Hakki Bulut, seslendirdigi birbirinden güzel eserlerle festivale katilanlari kendinden geçirdi.

Festivalin tüm gelirlerinin Berinay bebege bagislanacagini ifade eden Berinay Özkesemen’in dedesi Rifat Özkesemen, “Bu çocuk benim torunum, bunun gibi nice çocuklarimiz var. Bütün insanlara sesleniyorum. Sadece benim çocugum için degil, bütün SMA çocuklari için el birligi verelim. Bu çocuklari kurtaralim. Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun. Ben kendi çocugum torunum için ugrastim. Insallah bundan sonra da bütün çocuklar için elimden gelen her seyi yapmaya çalisacagim” dedi.

Karsli yöresel sanatçilarin da sahne aldigi festivalde Hakki Bulut’u dinlemek için festival alanina gelen genç, yasli, çok sayida hayrani ünlü sanatçinin seslendirdigi, ‘Ben Tövbemi Geri Aldim,’ ‘Ikimiz bir Fidaniz’, ‘Kul Hatasiz Olmaz’ gibi birbirinden güzel sarkilara eslik ederek gönüllerince eglenme firsati buldu.
Kaynak: İHA