AK Parti Il Baskanligi, Artvin Ve Rize'deki Sel Bölgesine 4 Tir Su Gönderdi

AK Parti Trabzon Il Baskani Dr. Sezgin Mumcu , Artvin ve Rize’de yasanan sel felaketi sonrasinda bölgeye giderek, bakanlarla birlikte afet koordinasyon kurulu toplantisina katildi.

AK Parti Il Baskanligi,  Artvin Ve Rize'deki Sel Bölgesine 4 Tir Su Gönderdi
AK Parti Trabzon Il Baskani Dr Sezgin Mumcu, katildigi Arhavi Afet Koordinasyon Kurulu toplantisi sonrasi AK Parti Il Baskanligi olarak Artvin ve Rize’deki sel bölgesine 4 tir su gönderdi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin dogal afetle mücadele konusunda refleksinin geçmis yillara oranla 100 kat arttigini belirten Mumcu "Artvin’de yasanan sel felaketi sonrasinda Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan sel bölgesine gelerek devlet olarak en üst düzeyde Milletimizin yaninda oldu ve Cumhurbaskanimizin talimatlariyla Içisleri Bakanimiz Sayin Süleyman Soylu, Çevre ve Sehircilik Bakanimiz Sayin Murat Kurum, Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Sayin Adil Karaismailoglu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanimiz Sayin Fatih Dönmez ve ilgili bakanliklar öncülügünde devletimiz tüm imkanlari ile bölgeye giderek vatandaslarimizin yaralarini sarmak için gece gündüz demeden çalisti ve hizli bir sekilde normale dönüs asamasina gelindi" dedi.

AK Parti Trabzon Il Teskilati olarak da teyakkuza geçtiklerini ifade eden Mumcu "Artvin ve Rize’de yasanan sel felaketi sonrasinda bölgeye giderek Içisleri Bakanimiz Sayin Süleyman Soylu, Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Sayin Adil Karaismailoglu, Çevre ve Sehircilik Bakan Yardimcimiz Sayin Fatma Varank’in katilimlariyla gerçeklestirilen afet koordinasyon kurulu toplantisina katildim. Afet bölgesinde yapilan çalismalari, ne gibi sorunlarla karsilasildigi ve acil ihtiyaçlar konusunda bilgi sahibi olduk. Bu bilgilere istinaden Trabzon Il Baskanligi olarak bizde elinizdeki imkânlarla bölgemizin ihtiyaçlarini karsilamaya çalistik "ifadelerini kullandi.

Trabzon’un bölge komsu illeri ile kardeslik hukuku çerçevesinde köklü baglari oldugunu ifade eden Mumcu "Bizler Trabzon sehri olarak gerek Büyüksehir Belediyemizle gerek ilçe belediyelerimizle gerekse Il Baskanligi olarak bu kardeslik hukukunu daha da gelistirmek için zor günlerinde Artvin ve Rize illerimizin yaninda olduk ve olmaya da devam edecegiz. Belediyelerimiz araç ve personel destekleri ile bölgede aktif sekilde çalismaya devam ediyor. Biz de Il Baskanligi olarak buna istinaden bölgede acil su ihtiyacini karsilamak için kendi imkânlarimizla 4 tir içme suyunu bölgeye gönderdik. Yaralarin sarilmasinda emegi geçenlerden Allah razi olsun, Rabbim bizleri her türlü afet ve felaketten korusun “diye konustu.

Kaynak: İHA