Tuzla'da Ihtiyaç Sahibi Ailelere 5 Ton Kurban Eti Dagitildi

Türkiye’nin dört bir yanindaki ihtiyaç sahibi ailelerin yardimina kosan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarsisi, bagisçilar tarafindan bagislanan 5 ton kurban etini ihtiyaç sahibi ailelere dagitti.

Tuzla'da Ihtiyaç Sahibi Ailelere 5 Ton Kurban Eti Dagitildi
Türkiye’nin dört bir yaninda bulunan ihtiyaç sahibi aileler için bagisçilarin destekleri ile yardim çalismalari yürüten Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarsisi, Kurban Bayrami’nda da ihtiyaç sahibi ailelerin yardimina kostu. Tuzla’da yasayan ve takipleri Gönül Elleri Çarsisi tarafindan yapilan ailelere, bagisçilarin destekleri ile 5 ton kurban eti dagitimi yapildi. Kurbanlik etler, Tuzla Belediyesi Asevi’nde hijyen kurallarina uygun bir sekilde 4’er kilogramlik paketler haline getirildi.

Hazirlanan paketler, sicak havadan etkilenmemesi için soguk zincir araçlar ile bayram boyunca dagitildi.

“Kurban paylasmaktir”

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, “Bayramlar paylasma duygusunun hissedildigi en özel günlerdir. Özellikle Kurban Bayrami’nda paylasmak, çok daha özeldir. Her sene oldugu gibi bu sene de kurban kesmeye gücü yetmeyen ihtiyaç sahibi ailelerimizin yaninda olmaya gayret gösterdik. Bagisçilarimizin destekleri ile kurban etlerini ailelerimize ulastirdik. Kurbanlarini bagislayan vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA