Önce Tartistilar Sonra Birbirlerine Ates Açtilar Açiklamasi 2 Yarali

ISTANBUL – Küçükçekmece’de kalabalik iki grup arasinda çikan ve karsilikli silahlarin ateslendigi kavgada 1’i agir 2 kisi yaralandi. Olayla ilgili 3 kisi gözaltina alinirken, kavga ani cep telefonu kamerasina yansidi.

Önce Tartistilar Sonra Birbirlerine Ates Açtilar Açiklamasi 2 Yarali
Olay, saat 18.00 siralarinda Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle iki grup arasinda tartisma yasandi. Bir süre sonra tartismanin büyümesiyle gruplar birbirlerine silahla ates etmeye basladi.

Silahli kavgada, Sezgin Ö. ayagindan, Osman G. ise basindan vurularak agir yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ekip sevk edildi. Polis, emniyet seridi çekerek çevrede güvenlik önlemi aldi. Kavga sirasinda yaralanan sahislar ise saglik ekipleri tarafindan ambulansa alinarak hastaneye kaldirildi. Basindan vurularak agir yaralanan Osman G.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Iki grubun silahli kavgasi cep telefonu kamerasina yansidi

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde silahlarin çekildigi kavganin görüntüleri cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde, gruplarin önce tartistigi sonrasinda ise silah çekerek birbirlerine ates ettigi, kavga sonrasinda yaralanan iki sahsa çevredeki vatandaslarin ilk müdahalede bulundugu görülüyor.

Çatisma esnasinda olay yerinde olan Hüseyin Usta, “Evde otururken sese çiktik disariya. Sokagimin az ilerisinde bir kalabaligin toplandigini gördüm. Bagrismalar vardi. Daha sonra asagi dogru kovalamaca basladi.

Asagi kaçan insanlar bir süre sonra geri döndüler. Geri dönen grup uzlasmaya çalisirken, yukaridan gelen gruplardan bazilari itismeye basladi.

Sonrasinda beyaz bir araba geldi. Uzlasmaya çalisan arkadaslar o arabaya bindi. Giderken arabanin camina tasla vuruldu. Onlar kaçarken silahla ates edilmeye baslandi. Arabadakiler de silahla karsilik verdi. Araçtan açilan ates sonrasi 2 kisi vuruldu. Biri akrabamiz, sag ayagindan vuruldu dizinin üzerinden. Digeri de benim bahçe kapimin orda, hareketinden yola çikarak karnindan vurularak düstügünü zannettim” dedi.

Polis, kavgaya taraf olan süphelilerden 3’ünü gözaltina alarak emniyete götürdü. Ekiplerin olayla ilgili çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA