Odunpazari Belediyesinin Ücretsiz Kurban Kesim Yeri Tam Not Aldi

Odunpazari Belediyesi tarafindan vatandaslarin Kurban Bayrami’ni rahat, huzurlu geçirebilmesi ve kurbanlarini sorunsuz kesebilmesi için hazirlanan ücretsiz kurban kesim yeri vatandastan tam not aldi.

Odunpazari Belediyesinin Ücretsiz Kurban Kesim Yeri Tam Not Aldi
Vatandaslarin kurban kesim sorunu yasamamasi, çevrede kötü görüntü ve kokularin olusmamasi, kimsenin rahatsizlik duymamasi için Odunpazari Belediyesi tarafindan Fen Isleri Santiyesi’nde kurban kesimi için özel bir alan olusturuldu. Vatandaslar her bayram oldugu gibi bu bayramda da kurbanlarini kesebilmek için Odunpazari Belediyesi Fen Isleri Santiyesi’nde yer alan kurban kesim yerlerini seçti. Temiz, hijyenik ve sosyal mesafe kurallarina uygun olarak hazirlanan bir ortamda sadece küçükbas kurbanlarin kesildigi ücretsiz kurban kesim yerinde vatandaslara yardim etmek için kasap, güvenlik elemani, temizlik personeli, veteriner, din görevlisi ve zabita memurundan olusan yaklasik 40 personel görev aldi. Yaklasik 500 küçükbas hayvanin kesildigi kurban kesim yerinde veteriner hekim ve din görevlisi gözetiminde kesilen kurbanlarin vatandaslar tarafindan daha rahat tasinmasi amaciyla belediye tarafindan ücretsiz poset dagitildi. Kesim yerine gelen vatandaslara çay ikrami da yapildi.

Kurbanlarini Odunpazari Belediyesi Asevi’ne bagislayan vatandaslar için de asevinde özel kesim yerleri olusturuldu. Vatandaslar tarafindan ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Odunpazari Belediyesi Asevi’ne bagislanan kurbanlar, burada hijyenik, temiz bir ortamda sosyal mesafe kurallarina uyularak kesildi. Kurbanlarini kesmek için Odunpazari Belediyesi’nin kurban kesim yerlerini tercih eden vatandaslar, kendilerine ücretsiz ve hijyenik kurban kesim hizmeti sunan Odunpazari Belediye Baskani Kazim Kurt’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA