Mehmetçik, Kayip Çocugu Bularak Ailesine Ikinci Bayrami Yasatti

Mardin’in Yesilli ilçesinde kaybolan 3 yasindaki kiz çocugu, Mehmetçik ve güvenlik koruculari tarafindan ormanlik alanda bulundu. Çocuklarina kavusmanin mutlulugunu yasayan aile, ikinci bayrami yasadiklarini dile getirerek güvenlik güçlerine tesekkür etti.

Mehmetçik, Kayip Çocugu Bularak Ailesine Ikinci Bayrami Yasatti
Yesilli ilçesi Sancar Mahallesinde ikamet eden 3 yasindaki H.C., evlerinin bahçesinde oynadigi sirada kimsenin olmadigi bir anda evden uzaklasarak gözden kayboldu. Çocuklarinin evde olmadigini fark eden ailesi, küçük çocugun komsulara gidebilecegini düsündü. Çocuklarin komsularinda da olmadigini fark eden ailesi ve yakinlari daha fazla zaman kaybetmeden durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye güvenlik güçleri ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

Mahallenin dört yaninda çocugu arayan ilçe jandarma ekipleri ve güvenlik koruculari aramalarini ormanlik alana yogunlastirdi. Jandarma ekiplerinin yaklasik 4 saatlik arama sonuçlarinin ardindan küçük çocuk, mahalleye 4 kilometre mesafedeki ormanlik alanda bulundu. Küçük çocugu kucaklayarak su veren jandarma ekipleri, çocugu ailesine saglikli bir sekilde teslim etti.

Jandarma ekiplerinin gayretli çalismasi sayesinde çocuklarina kavusmanin mutlulugunu yasayan aile, ikinci bayrami kendilerine yasatan güvenlik güçlerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA