Markette Biçakli Dehset Açiklamasi 1 Agir Yarali

Izmir’in Buca ilçesinde bir zincir markete giren sahis, önceden husumetli oldugu öne sürülen market müdürünü biçakla yaraladi. Bir çalisani da evine kadar biçakla kovalayan süpheli, kisa süre sonra polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Markette Biçakli Dehset Açiklamasi 1 Agir Yarali
Edinilen bilgiye göre, olay saat 10.00 siralarinda Kuruçesme Mahallesi Hoca Ahmed Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bir zincir markette meydana geldi. Iddiaya göre R.Y., önceden husumetli olduklari öne sürülen market müdürü Levent Y.’nin (27) çalistigi zincir markete gelerek kendisiyle tartismaya basladi.

Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine R.Y., yaninda getirdigi biçakla Levent Y.’ye saldirdi. Biçak darbeleriyle market müdürü yere yigilirken, biçakli saldirgan bu kez diger market çalisani Ridvan E.’ye saldirmak istedi. Biçakli saldirganin kovaladigi Ridvan E., yakindaki evine siginarak kapiyi kilitledi. Olayda biçakla yaralanan market müdürü Levent Y. ise saglik ekipleri tarafindan Buca Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesine kaldirildi. Yaralinin durumunun agir oldugu ögrenilirken, kaçan süpheli polis tarafindan kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi.

Biçakli saldirinin yasandigi yerde polis ekipleri ve Olay Yeri Inceleme ekipleri çalisma yaparken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA