Karsisinda Jandarmayi Gören Asker Annesi Açiklamasi 'Oglum Gelmis Gibi Oldum'

Aksaray’da kedisini ziyarete gelen jandarma ekiplerini karsisinda görünce gözyaslarina hakim olamayan asker annesi hem agladi hem de “Aglamayim Ekrem’im görmesin” diyerek duygulandirdi.

Karsisinda Jandarmayi Gören Asker Annesi Açiklamasi 'Oglum Gelmis Gibi Oldum'
Aksaray’da Il Jandarma Komutanligi ekipleri, oglu Sirnak Uludere Balli Altintepe üst bölgesinde sinir görevinde olan Piyade Uzman Çavus Ekrem Kalkan’in annesi Nuray Kalkan’i ziyaret etti. Aksaray’in merkeze bagli Sevinçli Köyünde ikamet eden anne Nuray Kalkan’a ziyarete giden jandarma ekiplerine kapiyi açan anne Nuray Kalkan, jandarmayi karsisinda görünce gözyaslarina hakim olamadi. Aglayarak konusmaya çalisan anne Nuray Kalkan hem agladi hem de “Aglamayim Ekrem’im görmesin” diye kendini teselli etmeye çalisti. Annenin gözyaslari yürekleri burkarken, jandarma ekipleri ise annenin aglamamasi için, “Biz de senin evladiniz. Aglama annecigim” diye anneyi teselli etti. Oglu gelmis kadar sevindigini belirten anne Nuray Kalkan, “Ekrem gelmis gibi oldum. Sizi görünce duygulandim. Ekrem’im aklima geldi. Hepinizi çok seviyorum. Allah’im uzun uzun ömür versin hepinize. Allah’im esirgesin. Allah’im basimizdan eksik etmesin sizleri. Sag olun, Allah razi olsun, Allah’im annenize babaniza çolugunuza çocugunuza kavustursun kuzum” dedi.



“Bayragimizin gölgesinde huzurlu bir sekilde görevini ifa ediyor”

Ziyarette telefonla anneyi arayan Aksaray Valisi Hamza Aydogdu anneye Kalkan’la görüserek, “Su anda sagliklari, sihhatleri yerinde. Bayragimizin gölgesinde huzurlu bir sekilde orada görevlerini ifa ediyorlar. Insallah biraz daha sabredecegiz. Sizin bir isteginiz, bir emriniz, bir seye ihtiyaciniz olursa mutlaka bizim haberimiz olsun. Biz elimizden gelen bir sekilde yardimci olalim. Biraz daha hep birlikte sabredecegiz insallah Nuray annecigim. Allah senden de razi olsun dualarini bekliyoruz insallah” diye konustu.



“Bizler de senin evladiniz”

Anneyi jandarma ekipleriyle birlikte ziyarete gelen Jandarma Astsubay Kidemli Üstçavus Ahmet Akpürüm ise anneye hal hatir sorarak sohbet etti. Her seferinde gözyaslarina hakim olamayan anneye “Bizler de senin evladiniz” diyen Akpürüm, “Biz sizin dualarinizla ayaktayiz Allah’in izniyle. Dualarinizi hiçbir zaman bizden eksik etmeyin. Ekrem ile görüstük çok çok iyi. Görevinin basinda. Hiçbir sikintisi olumsuz bir durumu yok. Bunu iyi bilin. Bizler buradayiz, her zaman yaninizdayiz. Bir isteginiz bir emriniz olursa mutlaka bize haber edin” seklinde konustu.

Kaynak: İHA