Jeep Renegade'in 80'Inci Yil Özel Versiyonu Satista

Jeep Renegade ürün gami temmuz ayina özel 314 bin 950 TL'den baslayan fiyatlar ve avantajli 1.49 faiz orani ile showroomlardaki yerini aliyor

Jeep'in kompakt SUV’si Renegade'in, 80'inci yil özel versiyonu, Türkiye pazarinda satisa sunuldu.

Tofas'tan yapilan açiklamaya göre, 1941 yilinda baslayan Jeep efsanesinin, 80'inci yasina özel versiyonlari kademeli olarak Türkiye pazarinda satisa sunulmaya devam ediliyor.

Off-road becerilerinin yani sira konfor ve teknolojik anlamda yenilenmeyi sürdüren Jeep'in, küçük SUV'si Renegade'in 80'inci yil özel versiyonu, dis görünümü, yari parlak granit kristal vurgulara sahip yedi bölmeli ön izgara, 18 inçlik granit gri renkli alasim jantlar ve özel "80. Yil Dönümü" logo konumlandirmasiyla dikkati çekiyor.

Küçük SUV'nin karartilmis camlari ve tam LED aydinlatmalari bu yeni özel versiyonun sik görünümünü tamamlarken, Renegade'in 80'inci özel versiyonunun iç mekaninda ise 80'inci yila ait detaylara sahip premium deri koltuklar yer aliyor.

Versiyonda standart sunulan sürücü ve yolcu koltugu isitma ve direksiyon isitma fonksiyonlari, panoramik açilabilir sunroof gibi donanimlar ise konforu en üst seviyeye çikartma hedefinde bulunuyor.

- Temmuza özel 314 bin 950 TL'den baslayan fiyatlarla

Verilen bilgiye göre, Jeep Renegade 80'inci yil özel versiyonu, Adaptif Hiz Sabitleme Sistemi, Arka Çapraz Yol algilama özelligine sahip Kör Nokta Uyari Sistemi, Önden Çarpisma Uyari ve Önleme Sistemi Plus, Seritten Çikma Uyarisi Plus, Akilli Hiz Yardimcisi, Trafik Isaretleri Tanima Sistemi, ön park sensörleri gibi gelismis güvenlik donanimlariyla yollara çikiyor.

8,4 inçlik dokunmatik ekranli UconnectTM bilgi-eglence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto ile akilli telefon entegrasyonu ve GPS navigasyon gibi özellikleri ile kabin içindeki teknolojik gereksinimleri eksiksiz karsiliyor.

Türkiye pazarina Euro 6D-Final normuna uyumlu 4 silindirli 1,3 litre turbo benzinli motorla sunulan özel versiyon, 150 HP güç ve 270 Nm tork üretiyor ve çift Kuru Kavramali Sanziman (DDCT) üzerinden gücünü yola aktariyor.

Jeep Renegade ürün gami temmuz ayina özel 314 bin 950 TL'den baslayan fiyatlar ve avantajli 1.49 faiz orani ile showroomlardaki yerini aliyor.

Serinin en donanimlisi Renegade 80'inci yil özel versiyonu ise 449 bin 950 TL'lik fiyatiyla yeni sahiplerini bekliyor.
Kaynak: AA