Istanbullular, Bayramin Son Gününde De Sahil, Park Ve Bahçelerde Vakit Geçiriyor

Istanbullular, Kurban Bayrami'nin son gününde, vakit geçirmek için sahil, park ve bahçeleri tercih etti.



Bayram günlerinde Istanbul'da kalan vatandaslar, sehir disina yapilan seyahatler nedeniyle sakin olan kentin tadini çikardi.

Bayramin dördüncü gününde bazi vatandaslar piknik yapmak için Avcilar Sahili'ne geldi. Bazilari agacin altina serdikleri kilimlerin üzerinde dinlendi. Havanin parçali bulutlu ve hafif rüzgarli olmasi nedeniyle az sayida kisini denize girmeyi tercih ettigi görüldü.

Kadiköy sahilinde birçok kisi banklara oturarak vakit geçirdi. Üsküdar Sahili'ne gelen bazi vatandaslar balik tuttu, serinlemek için denize girdi.

Beykoz Anadolu Kavagi, Kent Ormani ve Ümraniye Millet Bahçesi gibi mesire alanlarinda sabahtan itibaren yogunluk gözlendi. Birçok kisi kahvalti yaparken ögle saatlerine dogru uygun alanlarda mangal yakildi.

Öte yandan, Adalar'a gitmek isteyen çok sayida vatandas nedeniyle iskelede yogunluk yasandi. Vapur sirasinin zaman zaman disariya tastigi görüldü.

Ortaköy, Arnavutköy ve Sariyer sahil seridini gezen vatandaslar nedeniyle yogunluk olustu. Bazi vatandaslar sahilde yürüyüs yaparak, vakit geçirdi.

- Trafik yogunlugu yüzde 11

D100 Karayolu ve Tem Otoyolu ile ana arterlerde trafigin sakin oldugu, sahil seridinde ise zaman zaman yogunlugun arttigi gözlendi.

15 Temmuz Sehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde, Avrupa ve Anadolu yakasi yönlerinde trafigin akici oldugu görüldü.

IBB'nin Cep Trafik uygulamasina göre yogunluk saat 13.24 itibariyla yüzde 11 olarak kaydedildi.

Kaynak: AA