Baskan Büyüksimitci Açiklamasi 'Gazetecilik Zaman Kavrami Gözetmeden Icra Edilen Bir Meslek'

Kayseri Sanayi Odasi (KAYSO) Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Büyüksimitci, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami dolayisi ile bir mesaj yayimlayarak, “Gece gündüz demeden fedakarca çalisan tüm basin mensuplarimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Baskan Büyüksimitci Açiklamasi 'Gazetecilik Zaman Kavrami Gözetmeden Icra Edilen Bir Meslek'
Milletin sesi ve vicdani olan gazetecilik mesleginin teknolojik gelismelerle birlikte farkli boyutlar kazandigini ifade eden Baskan Büyüksimitci, gazeteciligin zaman kavrami gözetmeden icra edilen zor ve mesakkatli bir meslek oldugunu söyledi.



Baskan Büyüksimitci yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi:

“Basin hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren ulusal ve yerel basinimiz, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu olusturmada büyük bir güce sahiptir. Gerek ülkemizin gerekse Kayseri’mizin her alanda hedeflenen basariya ulasmasinda ve bu basarinin ülkemiz ve ilimiz ekonomisine olumlu yönde yansimasina, basin mensuplarinin gösterdikleri duyarlilik ve bu konuda yaptiklari basarili çalismalar büyük katki saglamaktadir. Bu düsüncelerle ilimizde faaliyet yürüten yerel ve ulusal basin çalisanlari basta olmak üzere bütün basin camiasinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayramini kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum.”
Kaynak: İHA